A színész új otthonba költözött, és ezzel együtt eltüntette tönkrement házassága emlékeit, de a ruháinak kilencven százalékát is eladományozta.

"Mivel az elmúlt hat évből kettőt még az egykori közös házunkban, Budakalászon éltem, majd négy évet albérletben, nem igazán fektettem új dolgokba, mondván, minek vegyek ide bármit. Jó lesz a régi is. De az új otthonom lakóterébe már csak olyan dolgok kerültek, amelyekhez valóban mélyen kötődöm, amik fontosak, és hosszú távon szeretném, ha körülöttem lennének. Minden mást eltüntettem" – árulta el a Vasárnapi Blikknek Bereczki Zoltán, aki a ruháit például a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtőakciójában adta le.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Volt olyan ruhám, amely lehet, hogy már évek óta nem volt rajtam, de még jó állapotban volt, eszem ágában sem volt csak úgy kidobni (...) Csomó dolog volt a korábbi lakásban, amely tele volt emlékkel, fájdalommal. Gátoltak abban, hogy új életet kezdjek, mindet el kellett engednem. Jó érzés volt, mert az újrakezdést jelentette. Egy keleti harcművészetről szóló filmben hallottam egyszer, hogy amíg a poharad félig van tejjel, nem tudod teleönteni tiszta vízzel. Előtte ki kell önteni a tejet. Én most ezt csinálom, kiöntöm a tejjel félig teli poharat" - tette hozzá.