Ahogy divatbakikból, úgy gyönyörű sztárpárokból sem volt hiány a tegnap este megrendezett, 70. Emmy-gálán. Mutatjuk a legédesebben turbékoló párokat!

  • Chrissy Teigen és John Legend a mindennapokban is az egyik kedvenc sztárpárunk, de a vörös szőnyegen is imádnivalóak. A modell ezúttal Zuhair Murad Couture ruhát viselt, a zenész pedig Gucci öltönyt.
Chrissy Teigen és John LegendForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Frazer Harrison
  • Jessica Biel Ralph & Russo estélyi ruhája az egyik legszebb darab volt az eseményen. Férje, Justin Timberlake egy klasszikus, fekete, Tom Ford öltönyt viselt.
Jessica Biel és Justin TimberlakeForrás: Getty Images/2018 John Shearer/John Shearer
  • Ricky Martin és Jwan Yosef is megjelent az eseményen, mindketten Tom Fordtól választottak öltönyt.
Jwan Yosef és Ricky MartinForrás: Getty Images/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
  • Scarlett Johansson mostanában valahogy soha nem választott jól, de most úgy tűnik, végre megszűnt ez több mint egy éve tartó sorozat, ez a fehér ruha ugyanis nagyon jól állt neki. Párja, Colin Jost in Dolce & Gabbana öltönyt viselt.
Scarlett Johansson és Colin JostForrás: Getty Images/2018 John Shearer/John Shearer
  • Benedict Cumberbatch szintén párjával, Sophie Hunterrel jelent meg az eseményen. A színész feleségétől megszoktuk ezt a szabású ruhát, ami hol jól, hol rosszul áll neki. Ezt most nagyon eltalálta, és Benedict Cumberbatch is nagyon jól festett mellette.
Benedict Cumberbatch és Sophie HunterForrás: Getty Images/2018 John Shearer/John Shearer
  • A 60 éves Alec Baldwinon most látjuk először, hogy nagyon megöregedett. Huszonhat évvel fiatalabb felesége, Hilaria Baldwin pedig kissé túlcicomázta magát.
Hilaria Baldwin és Alec BaldwinForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Neilson Barnard
  • A szolgálólány meséjének sztárja, Yvonne Strahovski csak úgy ragyogott a vörös szőnyegen. Szintén színész férjével, Tim Lodennel a legboldogabb pár voltak. Nem is csoda.
Yvonne Strahovski és Tim LodenForrás: WireImage,/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Heidi Klum legújabb toyboy-ával, az egykori Tokio Hoteles Tom Kaulitz-cal érkezett az Emmy-re. Hogy mennyire illenek össze, mindenki döntse el maga. 
Heidi Klum és Tom KaulitzForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Matt Winkelmeyer
Emmy 2018: a legszebb és legrondább ruhák a vörös szőnyegről

Tegnap este tartották a 70. Emmy-gálát Hollywoodban. A televíziózás Oscarjaként is emlegetett díjátadó vörös szőnyegén bőven akadtak meglepetések. A korábbi években kevesebb divatbaki jellemezte az Emmy-ket, idén azonban többen is olyan ruhát választottak, ami nem passzolt hozzájuk. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat!