Emmy 2018: a legszebb és legrondább ruhák a vörös szőnyegről

2018.09.18. 11:00

Tegnap este tartották a 70. Emmy-gálát Hollywoodban. A televíziózás Oscarjaként is emlegetett díjátadó vörös szőnyegén bőven akadtak meglepetések. A korábbi években kevesebb divatbaki jellemezte az Emmy-ket, idén azonban többen is olyan ruhát választottak, ami nem passzolt hozzájuk. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat!

  • Jessica Bielben szerencsére idén sem kellett csalódnunk, fantasztikusan állt rajta ez a Ralph & Russo estélyi.
Jessica BielForrás: Getty Images/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
  • A legjobb női mellékszereplő díját bezsebelő Thandie Newton Lady Gaga egyik kedvenc tervezőjétől választott ruhát, és milyen jól tette. Nagyon illett hozzá az a stílus, amit Brandon Maxwell képvisel. 
Thandie NewtonForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Frazer Harrison
  • Maika Monroe szintén nagyon jól választott, igaz egy Stella McCartney ruhával nehéz mellélőni.
Maika MonroeForrás: Getty Images/2018 John Shearer/John Shearer
Dakota FanningForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Frazer Harrison
  • Claire Foy Calvin Klein By Appointment ruhája előlről talán túlságosan merev volt, bár a színésznő kedveli az ilyen darabokat. Hátul viszont kissé játékos, és rendkívül elegáns, így végül is jó választás volt.
Claire FoyForrás: Getty Images/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
  • Hasonló fogásokat láthattunk Poppy Delevingne Giambattista Valli Haute Couture ruháján is. Elől kissé merevebb volt, hátul pedig fodrokkal díszítették, de ez a szabás nekünk nagyon nem jött be. 
Poppy DelevingneForrás: WireImage,/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Vegyes megítélést kapott Tracee Ellis Ross Valentino Haute Couture ruhája. Egyébként nem állt neki kifejezetten rosszul, habár mi leginkább Rihannán tudunk elképzelni hasonló darabokat, ő nagyon jól tudja viselni az ilyen nagy, drámai estélyiket.
Tracee Ellis RossForrás: Getty Images/2018 John Shearer/John Shearer
  • Szintén felemás véleményeket kapott Penelope Cruz, aki egy Chanel estélyit viselt. Szerintünk a színésznő és a ruha is gyönyörű, csak az összhang valahogy nincs meg közöttük. 
Penelope CruzForrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • A nagyon boldog Emilia Clarke Dior Haute Couture-ben pózolt a vörös szőnyegen. A ruha hímzése gyönyörű, de a csípőn félbevégott fazon nem szép.
Emilia ClarkeForrás: Getty Images/2018 John Shearer/John Shearer
  • Sarah Paulson általában a legrosszabbak között van, ahogy most is. Nem állt jól neki, és nem is tudta jól viselni ezt a ruhát.
Sarah PaulsonForrás: Getty Images/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
  • Alexis Bledel pasztell ruhájáért sem voltunk oda, azt pedig végképp rossz nézni, ahogy a fekete kiegészítőkkel elrontja az összhatást.
Alexis BledelForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Matt Winkelmeyer
Emmy-gálaEmmyvörös szőnyeg