A héten az Emmy-gála volt a legfontosabb vörös szőnyeges esemény. Az itt látott divatbakikon és sztárpárokon túl azonban láttunk még néhány izgalmas outfitet a héten. Mutatjuk is őket!

  • Maszkulin stílusban

Blake Lively idén kifejezetten sokat visel maszkulin stílusú darabokat. Legtöbbször kifejezetten imádjuk rajta, de előfordul, hogy ő sem választ jól. Ezen a héten az Egy kis szívesség című film londoni és párizsi premierjén viselt hasonló darabokat. 

Blake LivelyForrás: Getty Images
  • A hét legrosszabbja

Anna Kendrick Blake Lively társa az új moziban, így tőle is láttunk két outfitet a héten. A fehér pólós megoldás túl egyszerű volt a vörös szőnyeghez, a másiknak meg egyszerűen borzalmas szabása volt.

Anna KendrickForrás: Getty Images
  • Selyem mámor

Katie Holmes igazi dívaként tündökölt ebben a narancspiros selyemruhában, ráadásul ezúttal a sminkje is kifejezetten jól sikerült. Penelopé Cruznak is nagyon jól állt ez a nemes anyag, és nekünk a szabása is jobban tetszett, mint a klasszikus estélyi fazon, amit az Emmyn viselt.

Katie Holmes (balra), Penelopé Cruz (jobbra)Forrás: Getty Images
  • Retró

Igaz, más-más évtized inspirálta őket, Tyra Banks és Cate Blanchett is a retró jegyében öltözött fel a héten. A modellt a diszkókorszak inspirálta, Cate pedig trapéz szabású nadrággal és hosszított zakóval tűnt ki a tömegből. 

Tyra Banks (balra), Cate Blanchett (jobbra)Forrás: Getty Images