trendjelentés vörös szőnyeg Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten az Emmy-gála volt a legfontosabb vörös szőnyeges esemény. Az itt látott divatbakikon és sztárpárokon túl azonban láttunk még néhány izgalmas outfitet a héten. Mutatjuk is őket!
  • Maszkulin stílusban

Blake Lively idén kifejezetten sokat visel maszkulin stílusú darabokat. Legtöbbször kifejezetten imádjuk rajta, de előfordul, hogy ő sem választ jól. Ezen a héten az Egy kis szívesség című film londoni és párizsi premierjén viselt hasonló darabokat.

Blake Lively Forrás: Getty Images
  • A hét legrosszabbja

Anna Kendrick Blake Lively társa az új moziban, így tőle is láttunk két outfitet a héten. A fehér pólós megoldás túl egyszerű volt a vörös szőnyeghez, a másiknak meg egyszerűen borzalmas szabása volt.

Anna Kendrick Forrás: Getty Images
  • Selyem mámor

Katie Holmes igazi dívaként tündökölt ebben a narancspiros selyemruhában, ráadásul ezúttal a sminkje is kifejezetten jól sikerült. Penelopé Cruznak is nagyon jól állt ez a nemes anyag, és nekünk a szabása is jobban tetszett, mint a klasszikus estélyi fazon, amit az Emmyn viselt.

Katie Holmes (balra), Penelopé Cruz (jobbra) Forrás: Getty Images
  • Retró

Igaz, más-más évtized inspirálta őket, Tyra Banks és Cate Blanchett is a retró jegyében öltözött fel a héten. A modellt a diszkókorszak inspirálta, Cate pedig trapéz szabású nadrággal és hosszított zakóval tűnt ki a tömegből.

Tyra Banks (balra), Cate Blanchett (jobbra) Forrás: Getty Images
Vajúdó, plus size és androgün modellekkel mutatta be új kollekcióját Rihannahttp://www.life.hu/trend/20180918-rihanna-savage-x-fenty-showjan-vajudo-kismama-es-plus-size-modell-is-felvonult.htmlIdén Rihanna divatbemutatója zárta a New York-i divathetet. Az énekesnő korábban is közreműködött más brandekkel, most azonban saját fehérneműmárkájának kollekcióját mutatta be. A Savage x Fenty show egészen rendhagyó lett. Trend--Emmy 2018: így vonultak a sztárpárok a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20180918-emmy-2018-sztarparok-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy divatbakikból, úgy gyönyörű sztárpárokból sem volt hiány a tegnap este megrendezett, 70. Emmy-gálán. Mutatjuk a legédesebben turbékoló párokat! TrendOrigoEmmy 2018: a legszebb és legrondább ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20180918-emmy-2018-a-legszebb-es-legrondabb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlTegnap este tartották a 70. Emmy-gálát Hollywoodban. A televíziózás Oscarjaként is emlegetett díjátadó vörös szőnyegén bőven akadtak meglepetések. A korábbi években kevesebb divatbaki jellemezte az Emmy-ket, idén azonban többen is olyan ruhát választottak, ami nem passzolt hozzájuk. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! TrendOrigoElképesztő, amit a hajakkal művel ez a fodrász lányhttp://www.life.hu/trend/20180911-crikirsten-fodrasz-kulonleges-mintakat-fest-a-hajba.htmlCri Kristen néven található meg a közösségi médiában az a fodrász lány, akinek az alkotásai az elmúlt napokban letarolták az internetet. Bravúros hajfestésével elképesztő formákat alkot. Nézd csak! TrendOrigoVisszatért a neon láz: te bevállalnád ezeket a darabokat?http://www.life.hu/trend/20180912-visszatert-a-neon-laz.htmlSzinte minden hétre jut egy divathír, ami arról számol be, hogy újabb trend tért vissza a 90-es évekből. Legutóbb a biciklis nadrágokról írtunk, most pedig a neon színek vannak porondon. Trend--Palvin Barbi vagy Lady Gaga: ki volt a velencei filmfesztivál legszebbje?http://www.life.hu/trend/20180910-a-velencei-filmfesztival-legszebbjei.htmlHétvégén véget ért a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. Összegyűjtöttük az esemény legszebb vörös szőnyeges ruháit, nektek pedig nincs más dolgotok, mint megszavazni a kedvenceteket. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.