Kiálltak a hírességek Kulcsár Edina mellett: nem rossz anya attól, hogy elmoccan babája mellől

baba ATV #Bochkor Kulcsár Edina Terence Hill
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina kapott hideget-meleget, mert fia születése után részt vett Terence Hill közönségtalálkozóján. Több kommentelő negatív véleményt írt a szépségkirálynő viselkedéséről, de a legtöbben azért a védelmükbe vették, mint ahogyan a #Bochkor című műsor vendégei is. 

Az ATV-n vasárnap este látható #Bochkor vendégei szerint egyáltalán nem elítélendő, amit Edina tett.

"Én annyira nem szeretem, amikor kéretlen tanácsokat adnak az újdonsült kismamáknak! Mindenki úgy neveli a gyermekét, ahogy szeretné!" - mondta el Hargitai Bea.

"Miért kellene egy nőnek zsákot húznia magára és otthon búslakodnia azért, mert szült egy gyermeket? A kicsinek semmi baja nem lesz attól, ha az édesanyja a családtagokra hagyja őt másfél órára!" - idézi Tornóczky Anitát a Ripost. "Szerintem példamutató, amit Edina tett. Azért, mert egy nő gyermeket szült, nem kell rosszul kinéznie, slamposnak lennie és otthon ülnie" - tette hozzá.

Forrás: Kulcsár Edina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.