Szódabikarbónával tisztítható a legtökéletesebben a mikrohullámú sütő

Forrás: YouTube -
mikro szódabikarbóna mikrohullámú sütő otthon tisztítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még ha nagyon vigyázunk, és minden ételt lefedünk, akkor sem kerülhető el a mikro szennyeződése. Ráadásul, amilyen gyorsan koszosodik, annál macerásabb kitakarítani. Íme, egy pofin egyszerű trükk a tisztán tartásához. 

Tegyél egy csésze vízbe 1 evőkanál szódabikarbónát, majd legmagasabb hőmérsékleten mikrózd meg 3 percen keresztül. Ezután könnyedén át tudod törölni a készülék belsejét, és ragyogni fog.

Forrás: YouTube

Megszabadult fájó emlékeitől Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/otthon/20180916-megszabadult-fajo-emlekeitol-bereczki-zoltan-szinesz.htmlA színész új otthonba költözött, és ezzel együtt eltüntette tönkrement házassága emlékeit, de a ruháinak kilencven százalékát is eladományozta.Otthon--Megtalálta új otthonát Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/otthon/20180811-megtalalta-uj-otthonat-hosszu-katinka-olimpiai-bajnok-uszo.htmlHosszú Katinka végre beköltözhetett új lakásába. Az olimpiai bajnok úszó már egy "új partnert" is talált, akit megmutatott követőinek Instastoryjában.OtthonOrigoHavas Henrik megmutatta gyönyörű otthonát Kisoroszibanhttp://www.life.hu/otthon/20180629-havas-henrik-megmutatta-gyonyoru-kisoroszi-otthonat-a-privatszferaban.htmlA Hír Tv Privátszféra című műsorának forgatott Havas Henrikkel Péterfi Judit. A műsorvezető ezúttal beengedte a kamerát otthonába, helyesebben az egyik otthonába: a Kisorosziban lévő házába. Otthon--Kutatás: az I. és az V. kerületben a legjobb élnihttp://www.life.hu/otthon/20180501-kutatas-szerint-az-i-es-az-v-keruletben-a-legjobb-elni.htmlNincs változás a tavalyihoz képest, a fővárosban továbbra is az I. és az V. kerületben a legjobb lakni, a vidéki nagyvárosok közül pedig Eger, Veszprém és Tata a listavezető az Otthon Centrum elemzése szerint.OtthonOrigoElőször és utoljára mutatta meg otthonát Dobó Ági http://www.life.hu/otthon/20180520-eloszor-es-utoljara-mutatta-meg-otthonat-dobo-agi-tatar-csilla-vlogjaban.htmlA Konyhafőnök VIP második szériájának nyertese, Dobó Ági - akit láttunk már, koronával, fakanállal, pelankával és kamerával is a kezében - és családja hamarosan új otthonba költöznek. A szépség két pici fia mellett sikeres vlogger lett, aki most bepillantást engedett Tatár Csillának az épülő új családi fészkükbe . OtthonOrigoNem vállal babát albérletben Molnár Andreahttp://www.life.hu/otthon/20180324-nem-vallal-babat-alberletben-molnar-andrea-tancosno-a-szombat-esti-laz-sztarja.htmlElőbb a lakáshelyzetüket oldják meg, aztán jöhet a baba. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.