Virágos otthonka, hatalmas nyakláncok és szuszpenzor - ezek mind szerepelnek a Gucii 2019-es férfi kollekciójában. A márka megdöbbentette kreációival a divatrajongókat.

Megszokhattuk már, hogy a nagy divatházak olykor néhány centivel a föld felett járnak, ám a Gucci talán most minden eddigi kollekcióját felülmúlta, ami a 2019-es férfi divatját illeti. 

A tervezők ugyanis úgy gondolják, hogy jövőre a trendi férfiak számára a legmegfelelőbb viselet, ha otthonkára hasonlító zsákruhába búnak, felveszik nagymamájuk hatalas nyakláncát vagy épp kedvesük fürdődresszét. De elengedhetetlen alapdarabnak tűnik a bőrbugyi és a kagyló alakú szuszpenzor is. 

De azt is kíváncsian várjuk, amikor a férfiak flitteres nadrágban, rojtos csillogó mellényben és virágos kardigánban mennek dolgozni. A Gucci nem először sokkolja a márka kedvelőit, a virágminta és a furcsa kötött ruhák például már korábban is feltűntek kollekcióikban. Ám ami talán még megdöbbentőbb volt, amikor a modellek saját fejükről mintázott, élethű műfejjel a kezükben sétálgattak a kifutón

Ha kíváncsi vagy a minden képzeletet felülmúló kollekcióra, lapozd végig galériánkat!

Forrás: Getty Images