Férfikollekciójával sokkol a világmárka - Fotók!

férfi Gucci ruhakollekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük: ennél borzalmasabb ruhakollekciót már rég nem láttunk. Persze, ha elvonatkoztatunk attól (és el is kell) hogy a a szetteket viselésre tervezik, és kortárs művészetként fogjuk fel, amit látunk, máris egészen más megvilágításba kerül a kollekció. 

Néhány nappal ezelőtt mutatták be az egyik világmárka őszi-téli férfikollekcióját. A képeket nézegetve elsőre az jutott eszünkbe, hogy ezeket az összeállításokat akár egy 12 éves gyerek is tervezhette volna, de hát Picasso festményeit nézve is sokan mondják: "ilyet én is bármikor tudok".

A fotósorozat ellepte a világhálót, a kommentelők pedig már amiatt is ráncolták a szemöldöküket, hogy miért adtak egy férfira forró bőrnacit, de a rózsaszín térdig érdő télikabát és a hozzá kitalált kék tréningnadrág látványára megvilágosodott a műélvező:

ez a kollekció nem nekünk - mármint azoknak, akik számára a ruha funkcionális darab - készült.

/1706/N_kne20176510486

Ebből is látszik, hogy a teremtőnek volt humora - Fotók!

Néha a legegyszerűbb dolgok lehetnek a legviccesebbek, ha nyitott szemmel jár az ember. Íme, néhány fotó, melyeket megnézve garantáltan nem marad szem szárazon.

Britney Spears brutálisan jól néz ki: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170604-fantasztikus-formaban-van-britney-spears.htmlA híres énekesnőnek ismét sikerült kiakasztania a szexiségmérőt: bomba fotót villantott! TrendAFPBella Thorne megmutatta fedetlen melleit: Fotó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170604-bella-thorne-meztelen-melleket-villantott.htmlBella Thorne ismét magára vonta mindenki figyelmét: igazán forró fotó került napvilágra a sztárról.Trend--Ashley Graham fenekét ellepte a narancsbőr: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170604-ashley-graham-megvillantotta-a-feneket.htmlFélreértés ne essék: imádjuk Ashley Graham képeit. De azért vannak olyan fotók, amiket nem kéne közzétenni a világhálón, ám ő mégis megteszi. TrendOrigoJennifer Lopez smink nélkül élőzött: Videó!http://www.life.hu/trend/20170604-jennifer-lopez-megmutatta-a-valodi-arcat.htmlIgazán nem mindennapi videó került fel az énekesnő közösségi oldalára: fellépés előtt, smink nélkül láthatjuk a sztárt. Trend--Elképesztő alakot villantott Kiss Ramóna: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170602-kiss-ramona-igazi-bombazokent-pozol.htmlKiss Ramóna most aztán igazán megmutatta, hogy mitől döglik a légy. A szexi sztár egy igen aprócska ruhában pózolt. Trend--Amanda Holden élő adásban villantott melleket: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170602-amanda-holden-elo-adasban-mutatta-meg-a-melleit.htmlA Britain's Got Talent utolsó adása után többszáz néző tett panaszt amiért az egyik mentor öltözékéből szinte teljesen kilógtak a mellei. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.