A fürdőszoba általánosságban a lakás második legkisebb helyisége. Ez igen sajnálatos, mivel a kikapcsolódás és a reggeli készülődés mellett, még sok egyéb más otthoni történés helyszínéül is szolgálhat. A fehér csempék, pangó légkör és a „jó lesz az úgy" hozzáállás miatt azonban sajnos sokan inkább csak átfutunk rajta, mintsem élveznénk az atmoszféráját. Most nézzük meg, mitől is lesz igazán álomszerű egy fürdőszoba!

Fontos, hogy praktikus legyen az elrendezésére, hiszen ez elsősorban egy funkcióorientált tér. Legyen elegendő hely például a piperéknek, a törülközőknek, a tisztítószereknek úgy, hogy közben ne egy raktárra emlékeztessen. Az ott lakók igényeit is érdemes figyelembe venni, amikor például a kád és a tusoló között hezitálunk, de egy többgyermekes család esetében – amennyiben a hely engedi – a dupla csaptelep is sokat lendíthet a békés együttélésen.

Fontos, hogy praktikus legyen a fürdőszoba elrendezéseForrás: Zalakerámia

Mindezeken túl nem szabad elmenni a hangulat mellett sem. Ez persze mindenkinek mást jelent: nem kell egyből milliós felújításban gondolkodni, akár egy új falburkolat is képes gyökeres változást hozni. A következőkben mutatunk pár egymástól eltérő stílusú fürdőszobát, inspirálódj bátran, és kezd el tervezni az átalakítást.

Kattints a képre, és nézd meg a galériánkat:

Forrás: heddenphillips.com