Spanyolország Iszak Eszter napsütés utazás fenék nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Spanyolországba menekült a hideg elől Iszak Eszter. A gyönyörű műsorvezető bikiniben mutatta meg formás fenekét. 

Piros-fehér bikiniben élvezi a napsütést Iszak Eszter a spanyol tengerparton. A gyönyörű műsorvezető bizonyára nehezen viselte az itthoni szeles és esős időjárást, így egy kicsit melegebb helyet keresett.

Az utazásról természetesen képet is posztolt közösségi oldalára, melyen megmutatta formás fenekét.

"Juj, milyen popó" - írta az egyik kommentelő.

Korábban már elölről is megmutatta csodás alakját bikiniben. Ám akkor nem a tengerparton, hanem egy műteremben pózolt.

Az elhunyt Diana hercegnére hasonlító jelmezt árul Katalin hercegné anyjahttp://www.life.hu/sztarok/20181002-az-elhunyt-diana-hercegnere-hasonlito-jelmezt-arul-katalin-hercegne-anyja.htmlJelmezeket áruló webshopot üzemeltet Katalin hercegné édesanyja, Carol Middleton. Az egyik jelmezben Lady D. egyik barátja a halott hercegnét véli felfedezni. TV + Sztárok--Survivor: a kiesett Bence csalódott a társaibanhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-survivor-a-kiesett-bence-csalodott-a-tarsaiban.htmlA Survivortől Bencének kellett búcsúznia, aki csalódottan távozott: nem érti, miért neki kellett távoznia. TV + Sztárok--Három év és egy eljegyzés után szakított párjával az énekesnő Veres Mónika, Nikahttp://www.life.hu/sztarok/20181002-harom-ev-es-egy-eljegyzes-utan-szakitott-parjaval-az-enekesno-nika.htmlVeres Mónika, Nika elárulta: röviddel az esküvő előtt szakított párjával, akivel három évig voltak együtt. TV + SztárokOrigoElképesztő népszerűségnek örvend Vasvári Vivien - kígyózó sorok várták a közönségtalálkozónhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-elkepeszto-nepszerusegnek-orvend-vasvari-vivien-kigyozo-sorok-vartak-a-kozonsegtalalkozon.htmlElképesztően népszerű a fiatalok körében Luxus Vivi, a Feleségek luxuskivitelben című sorozat sztárja, aki a minap közönségtalálkozó keretein belül beszélgetett rajongóival. Voltak olyanok, akik hosszú órákat vártak a celebre és férjére, Fecsóra.TV + SztárokOrigoKifújogták Majkát a Ganxsta Zolee és a kartel rajongók a Budapest Parkban, "Hol van Curtis?" kiáltásokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-kifujogtak-majkat-a-ganxsta-zolee-es-a-kartel-rajongok-a-budapest-parkban.htmlA Ganxsta Zolee és a Kartel Big Daddy Laca 50. születésnapját egy hatalmas bulival ünnepelte meg a Budapest Parkban, ahol Döglégy két barátját, Majkát és Curtist is szerette volna egy színpadon látni, ám csak az ózdi hős vett részt az ünnepi koncerten. A rajongók reagáltak... TV + Sztárok--Így néz ki ma Lucy Lawless, a Xéna: A harcos hercegnő főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181001-igy-nez-ki-ma-lucy-lawless-a-xena-a-harcos-hercegno-foszereploje.htmlRengeteg kislány akart hasonlítani Lucy Lawlessre, amikor a Xéna: A harcos hercegnő főszerepében láthattáka képernyőn. A színésznő ma már elmúlt 50 éves. Megmutatjuk, hogy néz ki ma. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.