Itt az első fotó: megmutatta kisbabáját Kate Hudson

Kate Hudson kisbaba szülés kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október másodikán született meg Kate Hudson kislánya, aki a Rani Rose Hudson Fujikawa nevet kapta. A babát most elször mutatta meg közösségi oldalán.

A kisbaba Hudson harmadik gyermeke. Mindhárom csemetéje más apától van. Első gyermekének apja Chris Robinson, a The Black Crowes frontembere, közös fiuk 2004-ben született. Második fiának, aki 2011-ben született, Matt Bellamy, a Muse énekese az édesapja. Újszülött kislányának pedig Danny Fujikawa az apja, aki szintén zenész.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Our little rosebud

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés,

Szénfekete, alkoholos sütemény, szigorúan csak felnőtteknek: recepthttp://www.life.hu/csalad/20181004-szenfekete-vorosboros-csokolades-sutemeny-csak-felnotteknek-recept.htmlEz a sütemény kiváló, ha meg akarod lepni a párodat, valami különlegessel szeretnél előrukkolni egy baráti összejövetelen, vagy épp gőzerővel készülsz a halloween megünneplésére. Alkoholos, csokoládés döbbenet következik. CsaládOrigoÚjra babázhat Stahl Judit: megmutatta az ikrekethttp://www.life.hu/csalad/20181007-ujra-babazhat-stahl-judit-megmutatta-testvere-ikreit.htmlNagy a boldogság Stahl Judit családjában: testvérének ikrei születtek. A cuki babákat meg is mutatta közösségi oldalán.Család--5 gyereksztár, akik felnőttként is megtalálták helyüket Hollywoodbanhttp://www.life.hu/csalad/20181005-5-gyerekszinesz-akik-felnottkent-is-megtalaltak-helyuket-hollywoodban.htmlSok gyermekszínész akad fenn a filmipar megfoghatatlan hálóján, de a legtöbb vagy kirostálódik az évek alatt, vagy felemészti őket a hirtelen jött hírnév. A következőkben öt olyan gyereksztárt mutatunk be, akik karrierjüket okosan irányították. Figyelem a lista szubjektív! CsaládOrigoKonkoly Ági megmutatta második kislányát, Zorát: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181006-konkoly-agi-megmutatta-masodik-kislanyat-zorat-foto.htmlKonkoly Ági, egykori szépségkirálynő életet adott második kislányának, Zorának is, így négytagú család vált belőlük. A büszke szülők így vitték haza csemetéjüket a kórházból. CsaládOrigoGólyahír: megszületett Voksán Virág kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20181005-golyahir-megszuletett-voksan-virag-kisbabaja.htmlA hírt a nagypapa osztotta meg a Facebookon.Család--Tom Cruise évek óta nem látta lányát, Surithttp://www.life.hu/csalad/20181005-tom-cruise-evek-ota-nem-latta-lanyat-surit.htmlA Szcientológia Egyház tagja Tom Curise, ezért nem érintkezhet olyanokkal, akik nem tartoznak az egyházhoz. Így évekóta nem látta lányát, Surit. Család--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.