Egy filmszerep kedvéért kezdett komoly edzésbe Vajna Timi

Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi erősítés filmszerep edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi a Life TV magazinműsorában, az Ez Zsírban árulta el, hogy egy filmszerep kedvéért már egy ideje súlyzós, erősítő edzéseket végez. Az eredmény pedig egyre jobban látszik!

"Kaptam egy filmszerepet, és erre szerettem volna felkészíteni a testemet. Mivel még soha nem csináltam súlyzós edzéseket, és ehhez a filmhez nagyon izmosnak kell a lenni, ezért a legjobb emberhez szerettem volna fordulni, azaz Varga Danihoz" - mesélte Vajna Timi, hogyan talált rá személyi edzőjére, akinek nemcsak az edzések kapcsán követi az utasításait, de az étrendjét is követi.

"Féltem tőle, hogy ha súlyzós edzéseket csinálok, férfias leszek, de ez nem igaz, nagyon szépen szálkásít, gyönyörű vonalakat ad" - mondja Timi, aki mostanában mindennap lejár edzeni, és máris látja az új étrend és edzésmódszer eredményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.