lakásdekoráció DIY otthon szellem dekoráció Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halloween kedvesen félelmetes mivoltát egyre többen kezdik felfedezni itthon is. Arról, hogy mit is takar ez az ünnep, korábban már írtunk. Most mutatunk egy szuper egyszerű és mégis látványos halloweeni lakásdekorációt, amihez nem kell se nagy kézügyesség, se több ezer forint.

Szénfekete alkoholos sütemény

Ez a sütemény kiváló, ha meg akarod lepni a párodat, valami különlegessel szeretnél előrukkolni egy baráti összejövetelen, vagy épp gőzerővel készülsz a halloween megünneplésére. Alkoholos, csokoládés döbbenet következik. Nézd meg a receptet!

Szellemdekoráció gyorsan és könnyen

Amire szükséged lesz:

  • styrofoam vagy hugarocell gömb
  • alkoholos filctoll
  • géz
  • ragasztó
  • olló

A gömböket különböző módokon lehet „használni”: felfüggesztheted kampós csavarral, vagy egy karóval beleszúrhatod a földbe, virágcserépbe.

Szellemdekoráció Halloweenre Forrás: simplydesigning.porch.com

Így készítsd el:

A gömbökre rajzolj szemeket, majd vedd magad elé a gézt – ezt könnyen beszerezheted például hobbi-, vagy méteráru boltban. A szellemfejek méretéhez megfelelő géz széleit vágd be, és nyújtsd meg őket egyenként. Ezzel fogod elérni, hogy a szellemed ruhája szakadt hatást keltsen, de nélküle is jól mutat. Ha ezzel megvagy, a közepénél fogva tedd rá a gömb tetejére, és ragaszd rá. Ezután következhet – amennyiben fel szeretnéd függeszteni – a kampós csavar behelyezése. Tádám, kész is vagy! Készíts belőle annyit, amennyit csak szeretnél, és használd benti-, vagy kültéri dekorációként.

Tipp: Félelmetesebb hatást érhetsz el, ha hungarocell fejeket használsz gömbök helyett, így:

Forrás: simplydesigning.porch.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.