Az olyan enyhe őszi napokon, mint amilyenekben manapság járunk, bőven elég egy kis farmerdzsekit magunkra kapni reggel, vagy ha valami igazán extrára vágysz, akkor ideje beszerezni egy blézert.

A blézer egy klasszikus viselet, amit azonban az elmúlt években nemcsak kosztüm részeként szokás viselni, hanem akár farmerral, sportosabb viselet részeként is. Hollywoodban is évről évre visszahozzák a sztárok a blézert, Blake Lively és Rihanna például kifejezetten imádják ezt a ruhadarabot.

Blake Lively és RihannaForrás: Northfoto

Ami a fazonokat, az anyagokat és a színeket illeti, az idei őszi-téli szezonban nagyon mennek az oversize darabok, a tweed és kordbársony blézerek, de a kockák is jelen vannak minden mennyiségben és persze színben. És ha már a színeknél tartunk, a camel idén ősszel is nagyon megy, így ha az a te színed, most beszerezheted zakó formájában is.

1. Zara 25.995 Ft, 2. Pull&Bear 12.995 Ft, 3. Bershka 12.995 Ft, 4. H&M 9995 Ft, 5. Zara 22.995 FtForrás: Life.hu

Ha valami igazán extrém és különleges darabot szeretnél, amivel azonnal kitűnhetsz a tömegből, akkor az idei trendeknek megfelelően beruházhatsz egy neon vagy állatmintás zakóra is, illetve ha elegánsabb alkalomra kell, akkor jöhet a bársony, ami idén újra nagy trend. 

1. H&M 11.990 Ft, 2. fashiondays.hu - Next 12.100 Ft, 3. Zara 19.995 FtForrás: Life.hu