fashion week blézer ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olyan enyhe őszi napokon, mint amilyenekben manapság járunk, bőven elég egy kis farmerdzsekit magunkra kapni reggel, vagy ha valami igazán extrára vágysz, akkor ideje beszerezni egy blézert.

A blézer egy klasszikus viselet, amit azonban az elmúlt években nemcsak kosztüm részeként szokás viselni, hanem akár farmerral, sportosabb viselet részeként is. Hollywoodban is évről évre visszahozzák a sztárok a blézert, Blake Lively és Rihanna például kifejezetten imádják ezt a ruhadarabot.

Blake Lively és Rihanna Forrás: Northfoto

Ami a fazonokat, az anyagokat és a színeket illeti, az idei őszi-téli szezonban nagyon mennek az oversize darabok, a tweed és kordbársony blézerek, de a kockák is jelen vannak minden mennyiségben és persze színben. És ha már a színeknél tartunk, a camel idén ősszel is nagyon megy, így ha az a te színed, most beszerezheted zakó formájában is.

1. Zara 25.995 Ft, 2. Pull&Bear 12.995 Ft, 3. Bershka 12.995 Ft, 4. H&M 9995 Ft, 5. Zara 22.995 Ft Forrás: Life.hu

Ha valami igazán extrém és különleges darabot szeretnél, amivel azonnal kitűnhetsz a tömegből, akkor az idei trendeknek megfelelően beruházhatsz egy neon vagy állatmintás zakóra is, illetve ha elegánsabb alkalomra kell, akkor jöhet a bársony, ami idén újra nagy trend.

1. H&M 11.990 Ft, 2. fashiondays.hu - Next 12.100 Ft, 3. Zara 19.995 Ft Forrás: Life.hu
Kényelmes magassarkú? Igenis létezik!http://www.life.hu/trend/20181004-letezik-a-kenyelmes-magassarku-igy-talalhatod-meg.htmlA mondás úgy tartja, a szépségért meg kell szenvedni. Szerintünk márpedig úgy a legjobb szépnek lenni, ha még szenvedni sem kell érte, ha szépség és kényelem kéz a kézben járnak. Ezúttal a magassarkúkról kialakult mítoszt romboljuk le. TrendOrigoHeti trendjelentés: Jennifer Lopez és pasija botrányosan néztek kihttp://www.life.hu/trend/20181005-heti-trendjelentes-szerepel-benne-jennifer-lopez-eva-longoria-robert-pattinson.htmlA múlt hét jobbnál jobb vörös szőnyeges eseményei után a héten kevesebb rendezvény volt, de azért sokkoló outfitekből így sem volt hiány. Mutatjuk őket! Trend--Judith Leiber, egy magyar táskatervező, akit imádtak a hollywoodi sztárokhttp://www.life.hu/trend/20181004-judith-leiber-magyar-taskatervezo-a-hollywoodi-hiressegek-kedvence.htmlLehet, hogy nem cseng túlságosan ismerősen Judith Leieber neve, pedig a leghíresebb magyar származású táskatervezőről van szó, aki New Yorkba költözve megvalósította az amerikai álmot. Táskái megjelentek a Szex és New York című sorozatban, de mai napig is rendszeresen ott van a vörös szőnyegen, kedvenc sztárjaink kezében. TrendOrigoKörömtrendek: a 10 legszebb szín az őszi szezonrahttp://www.life.hu/trend/20181001-a-10-legszebb-koromlakk-szin-az-oszi-szezonra.htmlKíváncsi vagy rá, melyek lesznek az őszi szezon legvagányabb körömlakk trendjei? Szebbnél szebb színek várnak rád, amelyek közül biztosan megtalálod a kedvencedet. Mutatjuk is a kínálatot! TrendOrigo5+1 trend, amit imádni fogunk idén ősszelhttp://www.life.hu/trend/20180926-51-trend-amit-imadni-fogunk-iden-osszel.htmlIzgalmas és szemet gyönyörködtető trendekkel érkezett meg az őszi szezon. Ha felfrissítenéd pár új darabbal a ruhatáradat, akkor most mutatunk néhány ötletet. Inspirálódj velünk! TrendOrigoMinden idők legrondább Emmy ruháihttp://www.life.hu/trend/20180917-minden-idok-legrosszabb-emmy-ruhai.htmlA televíziós produkciók Oscar-díjának is szokták nevezni az Emmy-t, amit 1949 óta adnak át Hollywoodban. A 2018-as gálát ma este tartják, ráhangolódásképpen pedig összeszedtük az elmúlt évek legkínosabb vörös szőnyeges ruháit. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.