Cipőtrendek az őszi-téli szezonra: ezeket a fazonokat keresd!

fashion week őszicipő2018 cipő ősz tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyira változatos, annyira sokszínű az idei őszi-téli cipőtrend, hogy most mindenki megtalálhatja azt a stílust, amit igazán örömmel tud viselni. Mi a következőket ajánljuk!
  • chunky

Ami a sportcipőket illeti, a slip-on most háttérbe került, a klasszikus sneakerek mellé pedig bejöttek a chunky fazonok. Az erősen talphangsúlyos darabok mások mint a flatform cipők, a chunky nemcsak szimplán magasított, hanem kiszélesedő talprésszel bír.

1. CCC 15900 Ft, 2. H&M 9490 Ft, 3. Zara 14.995 Ft Forrás: Life.hu
  • nőies részletek

Ha valami kifejezetten nőieset szeretnél, akkor keresd a gyöngyökkel, vagy finom strasszokkal díszített bokacsizmákat, esetleg az olyan finom részleteket, mint a masni.

1. Deichmann 12.900 Ft, 2. CCC 9790 Ft, 3. CCC 9790 Ft Forrás: Life.hu
  • rock stílus

A nőies fazonokkal ellentétben itt vannak a keményebb, rockosabb darabok is. A fűzők, a csatok, a szegecsek, vagy éppen egy harsány talp könnyedén eléri ezt a hatást.

1. CCC 11.500 Ft, 2. H&M 9490 Ft, 3. CCC 11.500 Ft Forrás: Life.hu
  • maszkulin

Az őszi időben kifejezetten praktikusak a különböző félcipők. A balerinákat most már véglegesen kiszorították az üzletek polcairól a az emúlt években igencsak közkedveltté vált maszkulinabb stílusú cipők, mint az oxford, a derby, a dandy vagy a loafer. Ha kifejezetten feltűnő darabot keresel, akkor a lakkbőrt, vagy a flatform fazont ajánljuk.

1. CCC 16.500 Ft, 2. Bershka 12.995 Ft, 3. CCC 16.500 Ft Forrás: Life.hu
  • combcsizma

Mi már a hidegebb időre is gondolunk, és a tél egyik legmenőbb fazonja kétségtelenül a combcsizma lesz. A térd fölé érő, magasszárú csizmák rendkívül kényelmesek, ráadásul elég mindössze egy oversize pulóvert felvenni hozzá, és máris tökéletes az outfit.

1. H&M 12.900 Ft, 2. Pull&Bear 12.995 Ft, 3. CCC 12.500 Ft Forrás: Life.hu
Ezek a legszebb hajszínek az őszi szezonban! Próbáld ki a kedvencedet!http://www.life.hu/trend/20181011-ezek-a-legszebb-hajszinek-az-oszi-szezonban.htmlAzt már tudjuk, hogy ha az őszi hajtrendek közül az egyik legextrémebb a vaníliailila árnyalat. Ha azonban valami visszafogottabbra, mégis divatosra vágysz, akkor a következő színeket ajánljuk! TrendOrigoAmerican Music Awards 2018: trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181010-american-music-awards-2018-trendjelentes-a-voros-szonyegrol.htmlTegnap este adták át az American Music Awards zenei díjakat. Az eseményre természetesen vörös szőnyegen érkeztek a hollywoodi sztárok. Mutatjuk a legemlékezetesebb outfiteket! TrendOrigoKényelmes magassarkú? Igenis létezik!http://www.life.hu/trend/20181004-letezik-a-kenyelmes-magassarku-igy-talalhatod-meg.htmlA mondás úgy tartja, a szépségért meg kell szenvedni. Szerintünk márpedig úgy a legjobb szépnek lenni, ha még szenvedni sem kell érte, ha szépség és kényelem kéz a kézben járnak. Ezúttal a magassarkúkról kialakult mítoszt romboljuk le. TrendOrigoKörömtrendek: a 10 legszebb szín az őszi szezonrahttp://www.life.hu/trend/20181001-a-10-legszebb-koromlakk-szin-az-oszi-szezonra.htmlKíváncsi vagy rá, melyek lesznek az őszi szezon legvagányabb körömlakk trendjei? Szebbnél szebb színek várnak rád, amelyek közül biztosan megtalálod a kedvencedet. Mutatjuk is a kínálatot! TrendOrigoMi mindenre lehet használni egy sálat? 8 trendi ötlet!http://www.life.hu/trend/20181001-egy-selyemsal-es-8-felhasznalasi-mod.htmlMi mindenre lehet felhasználni egy klasszikus selyemkendőt? Csak egy kis kretivitásra van szükség, hogy kiszakadjunk a megszokott keretekből, és egy sálat akár óraszíjként, vagy táskaként gondoljunk újra. A Marie Claire munkatársának, Julia Gallnak köszönhetően a selyemkendő lett az új kedvenc kiegészítőnk: ismerd meg a divatszerkesztő vagány ötleteit! TrendOrigoŐszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20180927-oszi-cipok-tizezer-forint-alatt.htmlVálogass a legújabb őszi cipőtrendek között, mégpedig a legjobb áron. Nézd meg a bazárunkat, inspirálódj, és találd meg a kedvenc fazonodat! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.