Csodás ruhában ment férjhez Eugénia hercegnő, Erzsébet királynő unokája

fashion week esküvő menyasszonyi ruha Erzsébet királynő Eugénia hercegnő királyi család ruha menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeházasodott Eugénia hercegnő, II. Erzsébet brit királynő unokája és Jack Brooksbank. A királyi család Twitter-oldalán élőben közvetítik a grandiózus napot. Már azt is tudni lehet, milyen csodás ruhában mondta ki az igent a hercegnő.

Brit tervezők munkáját viselte esküvőjénEugénia hercegnő, II. Erzsébet brit királynő unokája. A Peoplemagazin szerint a mesés menyasszonyi ruhát a Pilotto and Vos tervezőpáros készítette, a cipőjét pedig Charlotte Olympia álmodtam meg. A hercegnő András yorki herceg és Sára yorki hercegné lánya.

A vállakat és a hátat finoman megmutató, uszályos ruhakölteményhez egy hangsúlyos Greville Emerald Kokoshnik Tiarát választottak, melyet a királynő adott kölcsön. A csodás ékszert briliánsok, rózsaszín gyémánt és smaragok díszítik. Fülbevalója szintén gyémánt és smaragd volt, melyeket férjétől kapott nászajándékba.

És bár a televíziók nem közvetítették a Szent György-kápolnában tartott szertartást, a királyi család Twitter-oldala igen.

Mindenkinek meggyűlt a baja a széllel Forrás: AFP/Victoria Jones
Eugénia hercegnő hatalmas uszályt és merész hátkivágást választott Forrás: Getty Images/Evening Standard/Jeremy Selwyn
Brit tervezők álmodták meg a hercegnő ruháját Forrás: Getty Images/2018 WPA Pool/Wpa Pool

Extrém hajat villantott Gáspár Evelin: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181012-extrem-hajat-villantott-gaspar-evelin.htmlGáspár Evelin extrém frizurát villantott: rajongóinak nagyon tetszik a végeredmény. TrendOrigoEzek a legszebb hajszínek az őszi szezonban! Próbáld ki a kedvencedet!http://www.life.hu/trend/20181011-ezek-a-legszebb-hajszinek-az-oszi-szezonban.htmlAzt már tudjuk, hogy ha az őszi hajtrendek közül az egyik legextrémebb a vaníliailila árnyalat. Ha azonban valami visszafogottabbra, mégis divatosra vágysz, akkor a következő színeket ajánljuk! TrendOrigoTevepatavillantó bugyi az új trendhttp://www.life.hu/trend/20181011-tevepatavillanto-bugyi-az-uj-trend.htmlElképesztő új trend hódít a hölgyek körében: újabban tevepatavillantó bugyit hordanak. Trend--American Music Awards 2018: trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181010-american-music-awards-2018-trendjelentes-a-voros-szonyegrol.htmlTegnap este adták át az American Music Awards zenei díjakat. Az eseményre természetesen vörös szőnyegen érkeztek a hollywoodi sztárok. Mutatjuk a legemlékezetesebb outfiteket! TrendOrigoŐszi blézermánia: ezek a legmenőbb darabokhttp://www.life.hu/trend/20181009-valassz-blezert-oszre.htmlAz olyan enyhe őszi napokon, mint amilyenekben manapság járunk, bőven elég egy kis farmerdzsekit magunkra kapni reggel, vagy ha valami igazán extrára vágysz, akkor ideje beszerezni egy blézert. TrendOrigoKiszel Tünde megszavaztatta rajongóit, melyik hajszín áll neki jobbanhttp://www.life.hu/trend/20181009-kiszel-tunde-megszavaztatta-rajongoit-melyik-hajszin-all-neki-jobban.htmlKiszel Tünde képtelen eldönteni, hogy szőke vagy barna legyen. Rajongói segítségét kérte. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.