Egy elvált asszony barátnőivel megalapította az egyedülálló anyukák közösségét

Forrás: Shutterstock -
buli elvált asszony közösség válás összeköltözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janet elvált férjétől, majd összeköltözött két szintén elvált barátnőjével, akikkel azóta létrehoztak egy közösséget és rendszeresen bulikat rendeznek. Még volt férjeik újraházasodását is megünneplik.

Nem mindennapi történetről számolt be a The Sun: Janet Hoggarth és két barátnője csaknem egyidőben tapasztalta meg a válással járó magányt és nehézségeket, ezért gondoltak egyet és összeköltöztek gyerekeikkel együtt. Az asszonyok most egy fedél alatt élnek és remekül megvannak.

Megelégelték a szomorúságot és hogy könnyebb legyen elviselniük a tudatot, hogy exeik továbbléptek és újraházasodtak, beszélgetős-iszogatós partikat rendeznek. Egyébként mindent közösen végeznek, a takarítást, mosogatást, főzést és gyermeknevelést.

Olyan ez, mint az egyetemi években. Azzal a különbséggel, hogy most már van pénzünk" – mesélte nevetve Janet.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

A gyerekek most úgy érzik, mintha három anyukájuk lenne. Az asszonyok szerint ezzel semmi gond, megbíznak egymásban és tökéletesen boldogok így.

Mint mondják, rájöttek, hogy a nőkkel sokkal könnyebb együtt élni, mint a férfiakkal.

Rengeteget bulizunk és olyan emlékeket, élményeket adunk a gyermekeinknek, amit soha nem felejtenek el."

Várkonyi Andea soha nem mondana rosszat Bockor Gáborról, gyermeke apjárólhttp://www.life.hu/csalad/20181012-varkonyi-andea-soha-nem-mondana-rosszat-bockor-gaborrol-gyermeke-apjarol.htmlHetek óta külön él Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea. A műsorvezetőnő azt mondja, soha nem mondana rosszat gyermeke apjáról. És mivel nem most költöztek szét, úgy érzi, a legnehezebb részen már túl van. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoStohl András nem tudja magának megbocsájtani, hogy miatta bántották a lányaithttp://www.life.hu/csalad/20181012-stohl-andras-nem-tudja-maganak-megbocsajtani-hogy-miatta-bantottak-a-lanyai.htmlA Miskolci Egyetemen tartott előadást Stohl András, aki bűnről és bűnhődésről. A megrázó előadáson elmondta, hogy nem a börtön volt számára az igazi vezeklés, a legfőbb büntetés az volt, hogy a lányait miatta bántották. Család--Owen Wilson harmadszorra is apa lett, először nem akarta elismerni a kicsithttp://www.life.hu/csalad/20181011-owen-wilson-harmadszorra-is-apa-lett-eloszor-nem-akarta-elismerni-a-kicsit.htmlVarunie Vongsvirates életet adott Owen Wilson színész harmadik gyermekének. A sztár először nem örült a terhesség hírének, apasági tesztet is követelt. Család--Király Viktor elszólta magát születendő gyermekével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/csalad/20181011-kiraly-viktor-elszolta-magat-szuletendo-gyermekevel-kapcsolatban.htmlKirály Viktor Kasza Tibi műsorában tett egy vicces megjegyzést, amiből sokan arra következtetnek, hogy hamarosan érkezik az énekes első gyermeke. CsaládOrigoVoksán Virág kisfia ferde fekvésű volt, császározni kelletthttp://www.life.hu/csalad/20181010-voksan-virag-kisfia-ferde-fekvesu-volt-csaszarozni-kellett.htmlNyolc nappal ezelőtt hozta világra első gyermekét Voksán Virág dj. A kisfiú születésnél komplikációk merültek fel, császármetszést kellett végrehajtania az orvosoknak. Azt is elmesélte nem minden olyan varázslatos most, ahogy azt az anyaságról a legtöbben képzelik, mégis nagyon boldog. Család--Az iskola elkezdődött, de a bulik folytatódnak - Így isznak a magyar tinédzserekhttp://www.life.hu/csalad/20181007-igy-isznak-a-magyar-tinedzserek-az-alkohol-es-a-tizenevesek-kapcsolata.htmlAz alkoholfogyasztás a fiatalkori lázadás egy formája. Azzal, hogy titokban kell csinálni, és hozzávetőleg nehéz is hozzájutni, sokkal érdekesebbnek tűnik az egész. Épp ezért homokba dughatják a szülők a fejüket, de ezzel nagyon nagy veszélynek teszik ki gyermeküket. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.