Todd és Nicole úgy döntött, a hideg ellenére elkészítik életük egyik legmeghatóbb fotósorozatát, méghozzá egy sütőtökföldön. A két szerelmes képeit nézegetve először megrémülhet az ember, de tovább görgetve hatalmas meglepetésben lesz része – főként, ha az Alienfilmek nagy rajongója.

Ha még nem sejtesz semmit, akkor mielőtt elolvasnád a most következő bekezdést, nézd meg galériánkat.

Tehát adott egy pár, akik rajonganak a halloweenért, minden évben maguk készítik a jelmezeiket, és próbálnak a lehető legkreatívabbak lenni. Idén úgy döntöttek, a közös szenvedélyüket belecsempészik életük legfontosabb időszakába is.

A nyolc és fél hónapos Nicole és kedvese, Todd Cameron először csupán egy kismamafotózást szeretett volna, a hagyományostól némiképp eltérő módon. A leendő apa ehhez épp egy garázsvásáron keresgélt, amikor rábukkant egy bébi Xenomorphra. Az ötlet már ott elkezdett érlelődni benne, de a kivitelezés pontos részleteit a pár közösen tervelte ki. Úgy gondolták, ez elég őrült, vicces és egyedi lesz ahhoz, hogy később hangos nevetések közepette mutathassák majd meg gyermeküknek, illetve, hogy mások arcára is mosolyt csalhassanak. A pár nagyon elégedett Li Carter fotós munkájával, aki élvezte a kb. egyórás fotózást, tetszett neki az ötlet is, bár a véres ruhát kissé bizarrnak nevezte.

Kattints a képre, és nézd meg a galériánkat:

Fotó: Li Carter