Kifejezetten ötletes halloweeni várandósjelmezek: fotók

jelmez várandós Halloween kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hatalmas pocakkal nehéz olyan jelmezt találni, ami el tudja rejteni. De, héj! Miért kellene úgy tenni, mintha ott se lenne? A következő hölgyek bizony büszkék a babát rejtő pocakjukra, sőt e köré képzelték el és alkották meg a saját halloweeni jelmezüket.

Egy igazi Star Wars-rajongó, aki remekül kihasználta a pocakjában lévő lehetőségeket. Sőt egyszerre két jelmezzel is rendelkezik; Rey és BB 8.

Forrás: Instagram/dodgergirl88

Az előző nyomdokain haladt ez a kismama is, aki a sötét oldalt választotta. A Darth Vader és Halálcsillag kettős jelmez ötlete nagyon szuper, de ezzel a lézersugárral (?) jobb vigyázni.

Forrás: Flickr/Bob909 and Anditron

A jelmeztervező Jessica több mint hét hónapig tervezte ezt a madaras, fészkes, tojásos jelmezt. Mindenki maga döntse el, hogy megérte-e a ráfordított időt.

Forrás: costume-works.com

Ez igazán rémisztő halloweenjelmez! Kissé morbid ugyan a pocakból cukorkáért kuncsorgó baba ötlete, de a megoldás igen kreatív.

Forrás: instructables.com

Babák és kisgyerekek szökései

Ezeket a videókat elnézve szinte hihetetlen, hogy a filmgyártók egyik szereplőt se kérték fel a Szökés következő évadának forgatókönyvírói posztjára. Ezek a gyakran csupán pár hónapos csöppségek olyan játszi könnyedséggel szabadulnak ki kiságyak és rácsok fogságából, hogy alig fogsz hinni a szemednek.

Egyszerre varázslatos és durván 18 karikás ez a jelmez. Azt azért mindenképp meg kell jegyeznünk, hogy a hölgy komoly dologra hívja fel a figyelmet; ha léteztek unikornisok, egész biztos, hogy a világrajövetelük után nőtt ki a szarvuk...

Forrás: Instagram/lindtothesey

És a jelmezverseny győztese; a sörhasú úriember!

Forrás: costume-works.com

Sportőrült 1. A kosárlabda, a kosaras lány és az edző... teljes a csapat.

Forrás: costume-works.com

Sportőrült 2. A baseball-labda azért kisebb, de a szándék méltányolandó.

Forrás: costume-works.com

Nem kis lakásban tartott házibuliba való jelmez, de őrülten ötletes!

Forrás: costume-works.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.