Ónodi Eszter színésznő modelltehetségét is megvillantja novemberben: a divatnapokon a kifutón bizonyíthat.

Ónodi Eszter színművésznő ízig-vérig nő, aki egy könnyed kerékpáros szettben és egy csodálatos estélyiben is magára vonzza a tekinteteket. November 3-án a Millenáris Parkban egy látványos Celeni kreációban lép majd a tízedik, jubileumi születésnapját ünneplő Marie Claire Fashion Days kifutójára, ahol már visszatérő vendégnek számít.

Ónodi Eszter kifutóra lépForrás: Dombóvári Judit

Ha kicsit visszagondolok az elmúlt tíz évemre, nagyon sok minden történt velem és szerencsére büszkeségekből sem volt hiány. Természetesen a fiamra vagyok a legbüszkébb, aki februárban már 13 éves lesz és egy igazi csoda az életemben. Ha a karrieremre gondolok, az egyik legmeghatározóbb momentum számomra az Aranyélet sikere, melynek premier gáláján szintén egy gyönyörű Celeni darabban jelentem meg. Álmomban sem gondoltam volna még akkor, hogy három év alatt ilyen magas szintre jutunk és ennyi embernek tudunk örömet okozni a sorozattal.

A másik nagy szerelmem a színház világa, immáron 20 éve vagyok a Katona József Színház állandó társulati tagja, melyből az utolsó két év rendkívül meghatározó számomra. Három éve kaptam a Nóra című előadás címszerepét, ami igazi sikerszéria lett. Mindemellett büszke vagyok arra, hogy 43 évesen lefutottam a félmaratont, aktív, sportos életet élek, ha csak tehetem, mindenhová kerékpárral járok. Ma már 45 éves vagyok és szerencsére még mindig igényt tartanak rám női magazinok címlapján és divatesemények kifutóján" – meséli Ónodi Eszter.