Egy stúdióban tartózkodott a volt és a jelenlegi férj. Liptai Claudia a Sztárban sztár zsűrijében foglal helyet, így volt férjét, Gesztesi Károlyt is bírálnia kell. Vajon mit szól ehhez mostani férje, Pataki Ádám? Liptai elárulta, hogyan működik a családjuk, és milyen a kapcsolata volt társával. 

A Sztárban sztár című műsor zsűrijében foglal helyet Liptai Claudia, a versenyzők között pedig ott van volt férje, Gesztesi Károly. Közös gyermekük, Panka pedig a nézőtéren szurkol Liptai jelenlegi férjével, Pataki Ádámmal együtt. Érdekesen hangzik, ugye?

A műsorvezetőnő a Borsnak most elárulta, hogyan működik a családjuk, milyen a kapcsolata Gesztesivel. Azt a műsorban is látni lehetett, hogy Liptai rendkívül viccesnek találta a színész Dolly-produkcióját. "Ami kritikát megfogalmaznék, arról nem tudom eldönteni, hogy dicséret, vagy szidás. Tehát, gyönyörű vagy. Van Dollynak egy eltitkolt transzvesztita bátyja" - idézi Liptai szavait a lap, amelyeket Gesztesihez intézett a produkció után. 

A szünetben közös fotót is készítettek, melyet Facebookon is megosztottak. A Borsnak Claudia elmondta, nagyon jó a kapcsolat közte és volt férje között. "Azt gondolom, egyfajta érettség és intelligencia kell hozzá, és az, hogy az emberek sose felejtsék el, szerették egymást nőként és férfiként. Mindenekfelett a gyerekek a legfontosabbak, csak ez számít" - mesélte a lapnak a műsorvezetőnő. Majd Pataki Ádám és Gesztesi viszonya is szóba került: "Nagyon jó kapcsolatban vannak, jelenlegi férjemet, Ádámot hívja a volt férjem, ha valamit szeretne megbeszélni, tudja, hogy őt mindig eléri."