Liptai Claudia volt férjével, Gesztesi Károllyal való kapcsolatáról beszélt

házasság Sztárban sztár produkció Pataki Ádám cukrász Gesztesi Károly Liptai Claudia család szerelem Gesztesi Panka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy stúdióban tartózkodott a volt és a jelenlegi férj. Liptai Claudia a Sztárban sztár zsűrijében foglal helyet, így volt férjét, Gesztesi Károlyt is bírálnia kell. Vajon mit szól ehhez mostani férje, Pataki Ádám? Liptai elárulta, hogyan működik a családjuk, és milyen a kapcsolata volt társával. 

A Sztárban sztár című műsor zsűrijében foglal helyet Liptai Claudia, a versenyzők között pedig ott van volt férje, Gesztesi Károly. Közös gyermekük, Panka pedig a nézőtéren szurkol Liptai jelenlegi férjével, Pataki Ádámmal együtt. Érdekesen hangzik, ugye?

A műsorvezetőnő a Borsnak most elárulta, hogyan működik a családjuk, milyen a kapcsolata Gesztesivel. Azt a műsorban is látni lehetett, hogy Liptai rendkívül viccesnek találta a színész Dolly-produkcióját. "Ami kritikát megfogalmaznék, arról nem tudom eldönteni, hogy dicséret, vagy szidás. Tehát, gyönyörű vagy. Van Dollynak egy eltitkolt transzvesztita bátyja" - idézi Liptai szavait a lap, amelyeket Gesztesihez intézett a produkció után.

A szünetben közös fotót is készítettek, melyet Facebookon is megosztottak. A Borsnak Claudia elmondta, nagyon jó a kapcsolat közte és volt férje között. "Azt gondolom, egyfajta érettség és intelligencia kell hozzá, és az, hogy az emberek sose felejtsék el, szerették egymást nőként és férfiként. Mindenekfelett a gyerekek a legfontosabbak, csak ez számít" - mesélte a lapnak a műsorvezetőnő. Majd Pataki Ádám és Gesztesi viszonya is szóba került: "Nagyon jó kapcsolatban vannak, jelenlegi férjemet, Ádámot hívja a volt férjem, ha valamit szeretne megbeszélni, tudja, hogy őt mindig eléri."

Hosszú Katinka közös fotót posztolt öccsével, Ádámmalhttp://www.life.hu/csalad/20181015-hosszu-katinka-kozos-fotot-posztolt-occsevel-adammal.htmlKözösségi oldalán mutatta meg jóképű öccsét, Ádámot Hosszú Katinka. Család--Gyanúsan domborodik Berki Mazsi pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20181015-gyanusan-domborodik-berki-mazsi-pocakja.htmlÚgy tűnik, hamarosan bővül Berki Krisztián családja: az egyik közösségi oldalra feltöltött fotón látványosan kerekedik Mazsi pocakja. CsaládOrigoLouise Abbott 25 hetes terhesen szenvedett autóbalesetet: babája mentette meg az életéthttp://www.life.hu/csalad/20181015-louise-abbott-25-hetes-terhesen-szenvedett-autobalesetet-babaja-mentette-meg-az-eletet.htmlTragikus autóbalesetet szenvedett 25 hetes terhesen a brit nő: meg nem született gyermeke meghalt, de ő mentette meg a nő életét. CsaládOrigoRácz Gergő kislánya megszületetthttp://www.life.hu/csalad/20181015-racz-gergo-kislanya-megszuletett.htmlRácz Gergő Facebook-oldalán jelentette be, hogy megszületett a kislánya. Gratulálunk! CsaládOrigoÍme, a részletek Gönczi Gábor titkos esküvőjérőlhttp://www.life.hu/csalad/20181015-ime-a-reszletek-gonczi-gabor-titkos-eskuvojerol.htmlHétvégén megnősült Gönczi Gábor. Egy szemtanú most beszámolt a vidéki esküvő részleteiről. CsaládOrigoHosszú távra tervez a 99 éves Bálint gazdahttp://www.life.hu/csalad/20181015-hosszu-tavra-tervez-a-99-eves-balint-gazda.htmlBálint gazda immár 99 éves, tele van tervekkel és nagyon büszke 8 esztendős dédunokájára. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.