Ralph Lauren élő legenda, aki már 50 éve építi divatbirodalmát. A kerek évforduló alkalmából beengedte coloradói otthonába az Elle Decor szerkesztőségét, ahol arra is fény derült, hogy farmja olyan, mint a kollekciói: egyszerre érződik benne a vidéki pompa, a luxus és a stílus.

A divattervezés mellett két szenvedélye van az egyik legnagyobb amerikai tervezőnek. Ralph Lauren rajong az autókért, nagyjából száz darabból, főleg persze ritkaságokból álló gyűjteményét már ki is állították, hogy a nagyközönség is megcsodálhassa. A másik hobbija a lakberendezés. Ha annyi otthonnal természetesen nem is rendelkezik, mint autóval, birtokában van egy ingatlan Jamaicában, Long Islanden, Bretfordban, Manhattanben, és nem utolsó sorban az egyik legnagyobb kedvencünk Coloradóban.

Ralph LaurenForrás: Getty Images/Slaven Vlasic

Divattervezőként a trendekkel szemben Ralph Lauren mindig is a stílust képviselte. A letisztultságot, az egyszerű, időtlen darabokat, de mindezt a lehető legjobb minőségből. Általánosságban elmondható a kollekcióiról, hogy a klasszikus, régi, nagy amerikai korszakok - akár az indián kultúra, a vadnyugat, az aranykor, a jazzkor - stílusjegyeit ötvözte a klasszikus brit eleganciával és minőséggel.

Ennek egyébként tökéletes leképezése a Colorado-beli farm is, ami kifejezetten a vadnyugatos stílus hozza. A rusztikus elemek, a népmávészetre emlékeztető kiegészítők, az indiánsátrak mind-mind kiváló harmóniába állnak össze, a high quality, vagyis a magas minőség pedig mindent átjár. 

Kattints a képre és nézd meg a Ralph Lauren coloradoi otthonáról készült képgalériát!

Forrás: ELLE DECOR