Will Smith könnyeivel küszködve beszélt házassága válságáról

Forrás: National Geographic -
házasság házassági válság család szerelem Will Smith Jada Pinkett-Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Smith-család nőtagjainak három generációja vezeti azt a talkshow-t, melyben most Will Smith mesélt könnyek között házassága válságáról. Kiderült: Jada Pinkett-Smith-szel már nem hívják magukat házaspárnak.

Huszonegy éve él házasságban Will Smith színész és felesége, Jada Pinkett-Smith. Két közös gyermekük van, látszólag pedig minden rendben van a házasságukban.

Jada-nak van egy talkshow-ja, melyet a család három nőgenerációja vezet. Ő maga, édesanyja és lánya. A The Sun cikke szerint a legutóbbi show-ban maga Will Smith volt a vendég, aki könnykeben tört ki, amikor házasságuk válságáról beszélt.

Mint mondta: hónapokon keresztül Jada mindennap sírt. "Már nem hívjuk magunkat házaspárnak" - közölte a sokkoló hírt Will Smith. Mint mondta: inkább élettársaknak nevezik magukat.

Will Smiht bevallotta: nagyon mélyen voltak a hullámvölgyben Forrás: National Geographic

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.