A Bruce Willis birtokában lévő, Idaho-beli ranch hét éve volt a piacon, most azonban vevőre talált. Az ingatlan 1,5 milliárd forintnak megfelelő összegért kelt el. Less be a színész egykori otthonába!

Nem kevesebb mint 80 ezer négyzetméteres terület tartozik Bruce Willis egykori otthonához. Az ingatlan Hailey településen található, Idahóban, mindössze 20 km-re a híres Sun Valley-tól. Először 2011-ben hirdették meg eladásra 15 millió dollárért, azaz több mint 4 milliárd forintért. 2016-ban egy másik ingatlanügynökségnél tűnt fel a ház ugyanennyiért. Végül nemrégiben az eredeti ár töredékéért, 1,5 milliárd forintnak megfelelő összegért kelt el, de azon a területen még ez is rekordmagas összegnek számít.

Maga a ház 780 négyzetméter, intim hangulatú, ugyanis egy fákkal körbeölelt területen áll. Azt is tudni lehet, hogy 2003-ban Bruce Willis ízlése szerint lett felújítva: hat hálószobát, óriási gardróbokat, vendégházat és edzőtermet is kialakítottak. A belső terek kifejezetten hangulatosak a sok fából készült elemmel és a gerendákkal. Kissé rusztikus, de összességében letisztult hatást kelt. Ami a külső tereket illeti, a színész több patakot és tavat is kialakíttatott az ingatlan területén és egy nagy, fűtött medencét is, ahonnan a vízesések sem hiányoznak. 

Kattints a képre, és nézz meg még több fotót Bruce Willis egykori otthonáról!

Forrás: Sun Walley Photo