Végre talált albérletet a látássérült egyetemista fiú, Máté, és kutyája, Fülöp

kutya otthon látássérült albérlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vakvezető kutyájával keresett albérletet Budapest belvárosában egy látássérült egyetemista fiú, de azt mondja, mindenhonnan elutasították. Erről Máté a nagy nyilvánosság előtt is beszélt, és úgy tűnik, érdemes volt, ugyanis megvan az ideális albérlet, ahova  a négy éves fekete labradorral, a segítő kutyával, Fülöppel beköltözhet. 

Móricz Máté idén kezdte az egyetemet, de kénytelen volt napi 4 órát ingázni Dunaújváros és Budapest között, mert senki nem volt hajlandó neki lakást kiadni. Már a közösségi oldalakhoz fordult segítségért, ahol Fülöpnek saját blogja van, hogy bizonyítsa a világnak: Fülöp fantasztikus lény, nem visszautasítást érdemelne. Máté nemrégiben az RTL Klubban beszélt a kialakult kilátástalan helyzetről.

A nyilvánosság azonban segített Máténak és Fülöpnek, ugyanis néhány órája jó hírt tettek közzé, megtalálták a lakást, ahova beköltözhetnek.

Nem ért véget a Wellhello-botrány: megszólalt a rendőrség ishttp://www.life.hu/sztarok/20181021--nem-ert-veget-a-wellhellobotrany-megszolalt-a-rendorseg.htmlAhogy megírtuk, több zenész is elhagyta a Wellhellót. Későbbi információk szerint Fluoron és Diazon kívül senki más nincs már a zenekarban. Fluor Tomi szerint békés úton váltak meg egymástól, a kilépő tagok szerint azonban az énekes minősíthetetlen viselkedése, és egy fenyegető sms miatt döntöttek így. Az állítólagos fenyegető sms-t Bartók Máté szaxofonos kapta, aki feljelentést tett. Most a rendőrség is megszólalt az ügyben. TV + Sztárok--X-Faktor: hatalmas vita ByeAlex és egy jelentkező közötthttp://www.life.hu/sztarok/20181021-xfaktor-hatalmas-vita-byealex-es-egy-jelentkezo-kozott-black-felon.htmlA pesti raktáros, akit csak Falonnak hívnak a barátai, már a kezdetektől nem szimpatizált Alexszel. De a pokol csak akkor szabadult el igazán, amikor a mentor őszintén elmondta a véleményét a produkcióról.TV + SztárokOrigoDekoltázsvillantós fotóval kíván szép álmokat Kiszel Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20181020-dekoltazsvillantos-fotoval-kivan-szep-almokat-kiszel-tunde-naptardiva.htmlTünde legfrissebb, az Instagramra posztolt képén melltartóban és köntösben pózol. Követői odavannak érte. TV + Sztárok--Növényi Norbert és Bárdosi Sándor már kipróbálta a vb szőnyegéthttp://www.life.hu/sztarok/20181019-novenyi-es-bardosi-mar-kiprobalta-a-vb-szonyeget.htmlA birkózók elfoglalták a Papp László Sportarénát. Az idei világbajnokság szombaton kezdődik, de a beépített arénában pénteken már láthattunk küzdelmet. TV + SztárokOrigoX-Faktor: beperli az RTL Klubot D. Nagy Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20181020-beperli-az-rtl-klubot-d-nagy-lajos.htmlA Bikini frontembere nyolc éven át tűrte, hogy egy férfi azt állítsa, ő a balkézről született, eltitkolt gyermeke. D. Nagynál most telt be a pohár, állítja, az RTL Klub úgy szerepelteti Balázst az X-Faktorban, hogy az ő fia, holott már ő is, és a gyerek anyja is a nyilvánosság előtt cáfolta, hogy bármi közük lett volna egymáshoz. TV + Sztárok--X-Faktor - kiakadtak a mentorok: nem bírják a kritikát az énekesjelöltekhttp://www.life.hu/sztarok/20181020-xfaktor-kiakadtak-a-mentorok-nem-birjak-a-kritikat-az-enekesjeloltek.htmlRadics Gigi, Gáspár Laci és Puskás Perti nem értik, miért sértődnek meg a kritikájukon a jelentkezők. Állítják, sokan a legártatlanabb kérést is bántásnak veszik, van, aki pedig kifejezetten agresszív. A minap például - ahogy írtunk is róla - kis híján egy mikrofon landolt a mentorasztalnál. ByeAlex szerint azonban érthető, hogy a kritikákat nem viselik jól az énekesjelöltek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.