33 év után találkozik siketnéma apjával Mohamed Fatima énekesnő

Forrás: Fem3 -
találkozás Mohamed Fatima édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fatima semmit sem tudott az édesapjáról, egészen mostanáig. A férfi, aki Egyiptomban él, megtalálta a lányát. Most arra készül, hogy férjhez adja Fatimát.

Fatimát több mint 30 év után találta meg az édesapja, és máris komoly tervei vannak a lányával.

„Semmit nem tudtam az édesapámról, de már nincs bennem harag emiatt. Az anyukám nem örült volna, ha tartjuk a kapcsolatot, mivel más vallásúak vagyunk. Apukám muzulmán, mi pedig keresztények. Anyukám egyik barátnője nemrég kiment Egyiptomba, és rajta keresztül, 33 év után rám talált az apám. Sokkoló volt. Nagyon lefogyott, és meg is öregedett, egy alkalommal a húgom ismerte fel” – mesélte Fatima, aki azt is elárulta, hogy rég nem látott apukája siketnéma, így nehezen tudnak kommunikálni. Az azonban világos volt számára, hogy az apja meg akarja látogatni.

Mohamed Fatimával felvette a kapcsolatot rég nem látott édesapja Forrás: Fem3

„Már beadta a vízumkérelmét, és hamarosan Magyarországra jön. Azt mondta, szeretné, ha vele tartanék Egyiptomba, és hogy odakinn menjek férjhez. Nagy dilemmában vagyok emiatt, mert bár kicsit idegen számomra, mégis óriási szeretetet érzek iránta. Látogatóba biztosan kimegyek majd, mert szívesen megismerném az ott élő testvéreimet, de kiköltözni nem fogok. Nem tudnám itthagyni a szerelmemet, a testvéreimet, a családomat. Úgyhogy ha megérkezik, lesz mit megbeszélnünk” – mondta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.