Szinetár Dóra megmutatta, hogyan alakul át egy színházi előadásra: előtte - utána fotó

Szinetár Dóra átalakulás színházi előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra megmutatta, hogyan alakul át hétköznapi háromgyerekes édesanyából színpadi dívává. Micsoda változás!

A háromgyerekes, 40 éves sztár simán letagadhatna a korából legalább 10 évet. Rajta mit sem fog az idő. Előtte-utána fotót posztolt Szinetár Dóra, amelyen azt mutatja meg, mekkora különbség van a hétköznapi kinézete és a színpadi díva között. A retusálatlan "előtte" fotóján is jól látszik, hogy smink nélkül is gyönyörű a színésznő, aki közel egy éve adott életet harmadik gyermekének, Benjinek.

Ördög Nóra víz alatt, bikiniben mutatta meg törékeny idomait: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181023-ordog-nora-viz-alatt-bikiniben-mutatta-meg-torekeny-idomait-foto.htmlÖrdög Nóra a hosszú hétvégén családjával wellnessezni indult, ahonnan csak úgy ontják a cuki fotókat. Ezúttal Nórit leshetjük meg, ahogy a víz alatt pózol. Trend--A kedvenc halloweeni sminkjeink magyar beauty bloggerektőlhttp://www.life.hu/trend/20181025-halloween-sminkek-magyar-beauty-bloggerektol.htmlHa halloweeni buliba készülsz, nem is inspirálódhatnál jobb helyről, mint a magyar beauty bloggerektől. Most megmutatjuk az elmúlt évek legvagányabb halloweeni sminkjeit. TrendOrigoKávés pakolás a csodaszép bőrérthttp://www.life.hu/trend/20181025-kaves-pakolas-a-csodaszep-borert.htmlNemcsak az íze és az egészségre gyakorolt pozitív hatásai miatt lehet imádni a kávét, hanem azért is, mert szépítőszerként csodákat művel a bőrünkkel. TrendOrigoEzért nem fájdul meg soha Katalin hercegné lába a magas sarkú cipőbenhttp://www.life.hu/trend/20181029-ezert-nem-fajdul-meg-soha-katalin-hercegne-laba-a-magassarku-cipoben.htmlKiderült, mi a titka Katalin hercegnének: különleges talpbetétet visel, hogy ne fájduljon meg a lába a magas sarkú cipőkben. Trend--Kávés pakolás a csodaszép bőrérthttp://www.life.hu/trend/20181025-kaves-pakolas-a-csodaszep-borert.htmlNemcsak az íze és az egészségre gyakorolt pozitív hatásai miatt lehet imádni a kávét, hanem azért is, mert szépítőszerként csodákat művel a bőrünkkel. TrendOrigoEzeket a hibákat soha ne kövesd el hajszárítás közbenhttp://www.life.hu/trend/20181026-ezeket-a-hibakat-soha-ne-kovesd-el-hajszaritas-kozben.htmlAz ismert stylist, Anthony Nader elárulta, milyen hibákat véthetünk hajszárítás közben. Ha te is elköveted ezeket, akkor ne csodálkozz, ha a hajad erőtlenné és töredezetté válik. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.