Megszületett VV Tivy kislánya

baba VV Tivy család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett VV Tivy kislánya. A VV-szereplő még a terhesség ideje alatt hagyta el gyermeke anyját, aki a szüleihez költözött. A celeb akkor arról beszélt, a féltékenység tette tönkre a kapcsolatukat, de így is gondos édesapja lesz gyermekének. 

"Megígértem, hogy támogatom, nem hagyom magára, ha kell, a kötelező vizsgálatokra is elmegyek vele és természetesen gyerektartást is fizetek" - nyilatkozta akkor.

"Sziasztok! Az apukámra azért vagyok büszke, mert a szíve a helyén van, és én vagyok számára a legnagyobb ajándék, nem pedig azért, mert ismertté vált a TV-ből vagy a videóiból. Sajnos nem élünk együtt, de ő nagyon szeret engem, és mindig számíthatok majd rá. Az én apukám Tivy és én vagyok az ő kis Málnája Tiff Tiffy (Berki Tiffany-Loreta), megérkeztem 2 kg 40 dekával 2018. október 31-én" – posztolta Tivy az Insta-oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.