Tóth Verának megváltozott a hangja drasztikus fogyása miatt

Forrás: Tóth Vera / Facebook -
fogyás hang éneklés Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas fogyása miatt az énekhangja is megváltozott Tóth Verának.

Rengeteget fogyott az utóbbi hónapokban Tóth Vera. Fogyásának azonban nem várt következménye lett: megváltozott az énekhangja. Bár ezt a rajongói valószínűleg észre sem veszik, ő mégis érzékeli a változást.

Megváltozott a hangom is, hiszen egész más közel ötven kilóval kevesebbel énekelni. A nagyközönség ezt nem is biztos, hogy érzékeli, de én, amikor visszahallgattam magam, éreztem, hallottam a különbséget. Furcsa, hogy erre nem kérdezett rá eddig senki. A korábbi hangomnak volt egy bizonyos rezgése, ami megváltozott" - idézi az énekesnő szavait a Spektrum Home Testbeszéd című műsorából a Blikk.

Tóth Vera énekhangja megváltozott Forrás: Tóth Vera / Facebook

Tóth Vera elárulta azt is, fogyásában pszichológus is segített neki.

A fogyásom egy nagy folyamatnak a része volt. Korábban készítettem pszichológiai teszteket. Le kellett rajzolni egy fát egy A4-es lapra. A pszichológus ez alapján kijelentette, hogy nincs rendben az egóm. Rájöttem, hogy a legfontosabb, hogy tudnom kell ezt kezelni, főleg azért, mert a fizikai változások nem járnak együtt a lelki változásokkal. Sőt a fogyással lelki gondok kerülnek a felszínre. A pszichológiában a többletsúlyt sokszor a lelki védekezés rétegeinek tartják. Most már továbbléptem, a jelenben gondolkodom, és tudom kezelni az egómat, azt hiszem. Megéltem egy lelki fejlődést, ami a fogyással járt együtt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.