Rövidebb, térd fölé érő ruhákban láthattuk várandóssága alatt Katalin hercegnét, most pedig Meghan hercegné is ezt a trendet követi. De vajon mi lehet az oka, hogy a királyi szoknyák kurtábbak a terhesség ideje alatt?

Általában térdig vagy térd alá érő szoknyákban láthatjuk a királyi család nőtagjait, ám észrevehettük, hogy Katalin hercegné a várandósság ideje alatt rövidebb szoknyákat választott. Ezt a trendet követi Meghan hercegné is, habár csak néhány hete derült ki, hogy első gyermekét várja. 

A várandós Katalin hercegnéForrás: Getty Images/Geoff Pugh Photography LtdTelegraph Media Group Ltd/Wpa Pool

Katalin hercegné kedvenc kismamamárkájának, a Seraphine-nek az alapítója elárulta, mi az oka ennek – írta az Express. Cecile Reinaud szerint a várandósság ideje alatt, ha a kismamák a lábaikat és a karjukat hangsúlyozzák, sokkal szebb sziluettet kap az alakjuk. 

Harry herceg és Meghan hercegné Új-Zélandon tett látogatásánForrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein

Katalin általában sötét harisnyát viselt ez alatt az idő alatt, míg Meghan hercegné az eddigi fotók szerint inkább az átlátszó harisnyát részesíti előnyben.