A Victoria's Secret a világ legnézettebb (800 millió néző) és legdrágább (kb. 3 milliárd forint) divatshow-ja, ahol a világ legdögösebb modelljei kapnak lehetőséget, hogy elképesztően szexi, különleges és egyedi fehérneműket mutassanak be. A hab a tortán, hogy idén Palvin Barbi is visszatért az angyalok közé.

Az elmúlt években Amerikán kívül rendezték meg a nagyszabású bemutatót, idén azonban visszatértek New Yorkba. Ami a modelleket illeti, a veteránok mellett, mint Adriana Lima, Shanina Shaik, Candice Swanepoel, Martha Hunt, Stella Maxwell, Lais Ribeiro, Sara Sampaio, olyan nevek tértek vissza, mint az elmúlt két évet várandósságai miatt kihagyó Behati Prinsloo. De visszatért öt év szünet után Toni Garrn és Palvin Barbi is, aki utoljára 2012-ben vonult a Victoria's Secret kifutóján. Barbi saját bevallása szerint ez egy rendkívül nehéz időszak volt számára, amit nem kezelt jól, ezért szűnt meg a közreműködésük a márkával. Néhány hónapja azonban a legnagyobb boldogsággal jelentette be, hogy újra angyalként lép kifutóra.

Palvin BarbiForrás: Getty Images for Victoria's Secret/2018 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A fiatal nemzedék tagjai között természetesen ott volt Gigi és Bella Hadid, illetve Kendall Jenner is. Az idei újak között a legfontosabb név kétségkívül Winnie Harlow, a ritka bőrbetegséggel, vitiligóval született modell. 

Winnie HarlowForrás: Getty Images for Victoria's Secret/2018 Getty Images/Dimitrios Kambouris
Sokat mutató ruhákba bújtak a modellek a Victoria's Secret after partyján

Idén New Yorkban rendezték meg a világ legnagyszabásúbb divatshow-ját. A Victoria's Secret angyalkái a kifutóról a vörös szőnyegre, azaz az after partyra mentek. Megmutatjuk, milyen ruhákat viseltek!

Ahogy minden évben, úgy az idei show-ra is készült egy rendkívül értékes fehérnemű, az úgynevezett Fantasy Bra. Ezúttal Elsa Hosk viselte, aki 2011 óta szerepel a Victoria's Secret bemutatóin. A 2100 darab Swarovski gyémánttal, 930 munkaórával készült darab természetesen az Atelier Swarovski nevéhez fűződik, és 1 millió dollárt, azaz nagyjából 270 millió forintot ér.

Elsa HoskForrás: Getty Images for Swarovski/2018 Getty Images/Thomas Concordia

Ha kíváncsi vagy a többi modellre is, kattints a képre, és nézd meg a 2018-as Victoria's Secret show-ról készült galériánkat:

Forrás: Getty Images for Victoria's Secret/2018 Getty Images/Dimitrios Kambouris