Borbély Alexandra és Nagy Ervin készek arra, hogy kapcsolatukat új szintre emeljék, már többször is szóba került köztük a gyerekvállalás, de egyelőre még nem fognak bele a babaprojektbe. Elárulták, miért.

Borbély Alexandra számára hatalmas siker hozott a Testről és lélekről című film, ezzel együtt nagyon sok lehetőséget. A színésznőnek rengeteget segít a párja, Nagy Ervin nemcsak szakmailag, de abban is, hogy ki tudjon állni magáért, ha kell. „Nagyon igyekszem, hogy határozott legyek, de az ártatlan kislány mindig győz. Pedig szeretném megvédeni magam bizonyos helyzetekben. Ez egy mindennapos téma nálunk Ervinnel” – mondta a színésznő, de a párja is hasonlóan vallott róla.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra között szóba került már a gyerekvállalásForrás: VIASAT3/Labancz Viktória

„Bizonyos szempontból védtelen a világgal szemben, és annyira érzékeny az idegrendszere, mintha gyerek lenne. Nagyon el tud gyámoltalanodni, vannak helyzetek, amikor oltalomra szorul. Persze, megvan benne is a képesség, hogy ezen túllépjen, de ezt csak az tudja, aki vele él, avagy elég érzékeny arra, hogy észrevegye” – idézi a Blikk Nagy Ervint.

Alexandra úgy gondolja, ha anya lesz, sikerül majd leküzdenie ezt magában. Habár már sokszor beszéltek Ervinnel a gyerekvállalásról, egyelőre még várniuk kell. „Azt gondolom, ha gyerekem lesz, nem lesz annyi időm és gondolatom, ami magam körül forog, és akkor majd nem leszek ilyen gyermeklelkű. Szeretnék gyereket, szerintem az a valódi élet, amit a családoddal töltesz. Most azonban az történt, hogy megkaptam ezt a díjat, ez pedig egy olyan zöldhullám, amelyet meg kell ülni. Kaptam sok ajánlatot, külföldről is, ezért most nem tehetem meg, hogy hagyom ezt elmenni. Leforgatom ezeket a filmeket, még ha teljesen másra is vágyom” – mondta Borbély Alexandra a Spektrum Home Tesztbeszéd című műsorának felvételén.