Vilmos herceg előtt is tisztelegnek Pippa Middleton első gyermekének nevével

Születés Pippa Middleton szülés család névadás Katalin hercegné Vilmos herceg gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton és James Matthews első gyermeke október közepén született meg, ám a nevét ezidáig nem lehetett tudni, most azonban elárulták. A választással a család több tagja előtt is tisztelegnek. 

Október 15-én hozta világ első gyermekét Pippa Middleton, Katalin hercegné testvére. Eddig nem lehetett tudni, hogyan szólítják majd a James Matthewszal közös csöppséget, ám most elárulták.

A The Sun cikke szerint a kicsi az Arthur Michael William Matthews nevet kapta, ezzel pedig a család több tagja előtt is tisztelegnek. Michaelnek hívják ugyanis Pippa édesapját, valamint férje 1999-ben elhunyt testvérét is, aki 23 éves korában vesztette életét, amikor meg akarta mászni a Mount Everestet.

A William nevet pedig valószínűleg sógora, Vilmos herceg miatt adták a babának.

Pippa Middleton még várandósan Eugénia hercegnő esküvőjén Forrás: Getty Images/Copyright 2018 The Associated Press. All rights reserved/Alastair Grant
Harc a koraszülöttekért – Interjú a Koraszülöttekért Országos Egyesület elnökévelhttp://www.life.hu/csalad/20181109-interju-a-koraszulottekert-orszagos-egyesulet-elnokevel.htmlFöldvári Nagy Zsuzsi tizenegy évvel ezelőtt egy 610 grammos babának adott életet, akiből mára átlagos kiskamasz cseperedett. A koraszülés traumája után Zsuzsi úgy döntött, megpróbál segíteni a hasonló élethelyzetet átélt szülőknek. Nevéhez fűződik a Koraszülöttekért Országos Egyesület létrehozása. Zsuzsit önkéntes munkájáról, eredményekről és nehézségekről egyaránt kérdeztem. CsaládOrigoBorbély Alexandra és Nagy Ervin a gyerekvállalásról vallottakhttp://www.life.hu/csalad/20181112-borbely-alexandra-es-nagy-ervin-a-gyermekvallalasrol-vallottak.htmlBorbély Alexandra és Nagy Ervin készek arra, hogy kapcsolatukat új szintre emeljék, már többször is szóba került köztük a gyerekvállalás, de egyelőre még nem fognak bele a babaprojektbe. Elárulták, miért. Család--Így örül születendő testvérének Lilu 9 éves kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20181111-igy-orul-szuletendo-testverenek-lilu-9-eves-kisfia-david.htmlAhogy megírtuk, második gyermekét várja Lilu. A műsorvezető már régóta szeretett volna egy kistestvért a 9 éves fiának, Dávidnak. Család--Videót posztolt Farkasházi Réka: így pelenkázza a kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20181111-videot-posztolt-farkashazi-reka-igy-pelenkazza-a-kislanyat-tamarat.htmlRitkán mutatja meg szeretteit Farkasházi Réka, ám most kivételt tett, és a lányáról, a júniusban született kis Tamaráról készült videót töltött fel a közösségi oldalára. Család--Megszületett Kate Upton babájahttp://www.life.hu/csalad/20181111-megszuletett-kate-upton-fehernemumodell-babaja.htmlVilágra jött Kate Upton kislánya. A hírek szerint a baba és a mama egyaránt jól vannak. CsaládOrigoSzinetár Dóra fotót mutatott a kislányáról és a kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20181110-szinetar-dora-fotot-mutatott-kislanyarol-es-kisfiarol.htmlImád édesanya lenni Szinetár Dóra színésznő. Most egy hihetetlenül aranyos fotót mutatott a rajongóinak a kislányáról és a kisfiáról. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.