Tenerifén szállodákat ürítettek ki, hatalmas vihar csapott le

étterem turista ablak Tenerife Spanyolroszág szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tenerifén a brit turisták által különösen kedvelt szállodákat kellett kiüríteni a hétvégén. Hatalmas vihar csapott le, több mint 10 méteres hullámok zúdultak a partra.

Az éttermek és szállodák ablakai betörtek, az autók a tengerben kötöttek ki, egy futballpálya is teljesen tönkrement a Spanyolországhoz tartozó Tenerife szigetének északnyugati részén – írja a The Sun.

A vihar több mint 10 méteres hullámokat korbácsolt fel. A brit turisták által különösen közkedvelt Garichicóban evakuálták az embereket, így szerencsére senki sem sérült meg.

A drámai felvételeken látszik, hogy mekkora volt a pusztítás, egy szállodának az erkélyeit szinte leszakítja a hullámzás.

Lenyűgöző drónfotókat készít Martin Sanchez fotós - Galériahttp://www.life.hu/lifeutazas/20181116-lenyugozo-dronfotokat-keszit-martin-sanchez-fotos.htmlMartin Sanchez hobbija a drónfotózás. Elképesztő képeket készít, amelyekből most mutatunk is párat! UtazásOrigoA tél egyik legkedveltebb úti célja: Thaiföldhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181114-a-tel-egyik-legkedveltebb-uti-celja-thaifold.htmlA karácsony és a szilveszter sokak számára az év egyik kedvenc időszaka, de abban azért mindenki egyetért, hogy a csípős hideget és a latyakot szívesen mellőznénk ilyenkor. Eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen lenne, ha idén a fenyő helyett mindenütt pálmafákat látnál, és a forró tea helyett forró homokról és jéghideg koktélokról szólna az ünnep? Összegyűjtöttünk néhány okot arra, hogy miért érdemes télen Ázsia felé venned az irányt. UtazásOrigoEgy méretes péniszre hasonlít leginkább az új nagykikindai bagolyszobor: vicces fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181116-egy-meretes-peniszre-hasonlit-leginkabb-az-uj-nagykikindai-bagolyszobor.htmlEl sem tudjuk képzelni, mire gondolhatott a tervező akkor, amikor megálmodta az új nagykikindai köztéri szobrot. Az alkotás leginkább egy meredező péniszre hasonlít. UtazásOrigoMagyarországon forgatta új klipjét Ellie Gouldinghttp://www.life.hu/lifeutazas/20181115-magyarorszagon-forgatta-uj-klipjet-ellie-goulding.htmlCsak most derült ki: Magyarországon forgatott videoklipet Ellie Goulding. A végeredmény fantasztikus lett. Mutatjuk! UtazásOrigo5 éve Csernobilba jár nyaralni a magyar házaspárhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181114-5-eve-csernobilba-jar-nyaralni-a-magyar-hazaspar.htmlEgy magyar házaspár immár öt éve Csernobilba jár nyaralni. Most elárulták, miért szeretnek oda újra és újra visszatérni. UtazásOrigoEdvin Marton és családja Cipruson töltötte az őszi szünetethttp://www.life.hu/lifeutazas/20181114-edvin-marton-es-csaladja-cipruson-toltottek-az-oszi-szunetet.htmlCsodás helyen töltötték a gyermekeikkel együtt az őszi szünetet Edvin Martonék: Cipruson élvezték a jó időt. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.