Sokan irigylik Zimány Linda modell-ügyvéd alakját. Most elárulta, hogy a fitneszversenyek alatt embert próbáló diétát kellett követnie. Sokszor éheztette magát. 

Zimány Linda modell-ügyvéd bombaformában van, sokan irigylik az alakját. A Fitbalance arcaként az egészséges táplálkozásra akarja felhívni a figyelmet. 

Zimány Linda extrém diétát követettForrás: Asztalos Dávid

Most arról is mesélt, hogy fitneszmodellként milyen embert próbáló diétát kellett követnie. „Az életem része lett és az ehhez kapcsolódó versenydiéta is. Egy sikeres szereplés után megszépülnek az emlékek, de egyébként első hallásra rémisztőnek tűnhet, hiszen a saját biológiai és fizikai határainkat feszegetjük” – mondta a Borsnak Zimány Linda, aki 3 hónapig csak uborkát és tilápiahalat evett.  „Muszáj vagy hozzászokni, hiszen energiára volt szükségem. A verseny előtt jön a vízhajtás: nos, nincs mit szépíteni, rettenetesen megterhelő még annak is, aki úgy, mint én, korábban is odafigyelt az étkezésére. Nagyon sokat ugrált az inzulinom, hiszen fokozatosan vontam meg magamtól a szénhidrátot, amit az utolsó hónapban már teljesen elhagytam” – folytatta. Azt is elárulta, hogy a diéta mellett szinte semmit nem tudott csinálni. 

Napi három-négy órát edzett az utolsó hónapban szénhidrát nélkül. Ezután beszélni is alig tudott, nem járt társaságba, minden energiáját az edzésre tartogatta. „Egyszer, ha gyerekem lesz, szeretném a fittmami kategóriában is kipróbálni magam” – fogalmazott a modell-ügyvéd.