Az átverős webáruházak a mai napig szedik áldozataikat. Nem lehet eleget beszélni a témáról, hiszen az ember pénzével játszanak. Habár ez a nő is gyanakodott az olcsó árak miatt, arra nem számított, ami a csomagban fogadta, de nem adta fel, hogy jóra fordítja a helyzetet. A képek magukért beszélnek!

Egy hónapnyi várakozás után kapta kézhez azt a három ruhát, amit az interneten rendelt az újságíró, Agne. Már a csomag trehány csomagolása is gyanús volt, de az igazi meglepetés csak ezután következett. A ruhák egyáltalán nem feleltek meg az webshopon szereplő leírásoknak: sem méretre, sem hosszra, sem szélességre, sem sziluettre nem stimmeltek, valójában az egész dizájn más volt, nem beszélve az anyaghasználatról. A vászon, selyem vagy éppen pamut összetevővel reklámozott ruha a legolcsóbb szintetikus anyagból készült. Egy szakavatott szem azonnal kiszúrja, hogy bóvli anyagról van szó, és ha ezen nem is, egy kis stylinggal a többi paraméteren még lehet változtatni. Ezt tette Agne is. Mutatjuk az eredményt. 

1. ruha  

Ez a lágy esésű selyemruha köszönőviszonyban nem volt azzal, amit Agne kézhez kapott. „Soha nem gondoltam volna, hogy egy ruha ennyire borzalmasan fog majd állni rajtam” – mondta az újságíró. Az első ruha kapcsán két dolgot ismert fel: az egyik az, hogy egy alapos vasalás rengeteget számít, a másik pedig az, hogy egy jó fehérnemű sokat dobhat azon, hogyan áll rajtunk a ruha. Mi azért azt is hozzátennénk, hogy egy öv rengeteget változtat egy rosszul szabott ruhán.

Egy öv és egy jó fehérnemű rengeteget változtat egy rosszul szabott ruhánForrás: Agne Jagelaviciute

2. ruha  

A második darab a legjobb volt a három közül, de még így sem volt köszönőviszonyban a webshopon látottal. Az anyag ismét silány volt, nem beszélve arról, hogy a képen hímzésnek tűnt minták valójában printek voltak. A strandruhának vásárolt darabot tunikának alakította át Agne. Ahogy az előző outfitnek, ennek is fontos tanulsága, hogy a kiegészítők is öltöztetnek.

A strandruhának vásárolt darabot tunikának alakította át AgneForrás: Agne Jagelaviciute

3. ruha

A harmadik ruha is nagy meglepetést okozott a minőségével. Saját bevallása szerint ez a darab arra tanította az újságírót, hogy rétegezéssel könnyedén eltüntethetünk egy rosszul szabott felsőt, illetve arra, hogy egy drága csizma egy néhány dolláros ruhát is képes feldobni. 

Egy drága csizma egy néhány dolláros ruhát is képes feldobniForrás: Agne Jagelaviciute
"""Forrás: reddit.com "
Akik sokkot kaptak a ruha láttán! Az online rendelés legdurvább buktatói

Rengeteget hallottunk már arról, hogy egyes online boltok olyan termékeket küldenek ki a megrendelőknek, amelyeknek enyhén szólva közük sincs az oldalon meghirdetett ruhákhoz. Mégis, még mindig sokan beleesnek a csapdába, így ideje tisztázni, hogy mikor kell gyanakodni és inkább lemondani a rendelésről. Gerhát-Molnár Irina e-shop-szakértőt, hazánk egyik legnagyobb online webáruházának ügyvezető igazgatóját kérdeztük erről. Olvasd el a Life.hu cikkét!