Kiderült, hogy Meghan Markle-nek még az esküvőjével is sikerült felbosszantania II. Erzsébetet: a királynő nem volt elégedett a hercegné menyasszonyi ruhájával. 

Meghan Markel viselkedésével sokszor bosszantotta már fel a királynőt, állítólag gúnyneve is van a hercegnének. Többször húzta ki a gyufát Erzsébetnél, még az esküvőjén is sikerült sokkolnia az uralkodót. A hírek szerint ugyanis a királynőt megdöbbentette Meghan Markle ruhaválasztása. Habár a világon mindenhol ámulatba estek a hercegnő gyönyörű viseletétől, Erzsébetnek nem annyira tetszett.

Meghan Markle menyasszonyi ruháján lepődött meg II. ErzsébetForrás: AFP/Jim Clarke

Meglepte ugyanis, hogy Meghan fehér esküvői ruhát választott annak ellenére, hogy már volt egyszer házas. A hagyományos menyasszonyi etikett szerint ugyanis a nőnek a második házasságkötésekor tartózkodnia kellene a hófehértől, helyette valamilyen halvány, krémszínű öltözéket kellene választania. Ezt azonban kevés menyasszony követi, tehát nem Meghan Markle az egyetlen, aki fehéret viselt a második esküvőjén, de ő a királyi családba házasodott, szóval nem ugyanazok a szabályok érvényesek rá, mint az egyszerű halandókra – írja az Express

Az időtlen elegancia ihlette Meghan Markle menyasszonyi ruháját
Az esküvő előtti hónapokban mindenki azt találgatta, milyen ruhában mondja majd ki Meghan a boldogító igent. Kíváncsiak voltak, hogyan hozza összhangba a királyi hagyományokat, saját - modern, friss, kifinomult - stílusával Meghan Markle, és az is érdekelte az embereket, ki a szerencsés tervező. Aztán elérkezett a várva várt nap, és mindenki szája tátva maradt:íme, minden, amit tudnod kell Meghan ruhájáról.