Chrissy Teigenről manapság a laza édesanya, a kísérletező szakács és a hibáit is felvállaló nő képe él a fejünkben, azt már-már el is felejtettük, hogy milyen provokatív fotókkal indult be a karrierje. Az biztos, hogy rengeteg oldala van, és a legtöbb igencsak szerethető. Boldog születésnapot, Chrissy Teigen!

  • A Sports Illustrated bikimodellje

Chrissy Teigen 2006-ban kezdett modellkedni, a legemlékezetesebb fotói pedig a Sports Illustrated magazinnak készültek. Először 2010-ben szerepelt a híres bikinis újságban, 2014-ben pedig címlapon is volt. Nem is kevés szexi kép maradt ránk ebből az időszakból, amiket a képre kattintva meg is nézhetsz!

Először 2010-ben szerepelt a híres bikinis újságban, 2014-ben pedig címlapon is voltForrás: Sport Illustrated
  • Provokatív kampányok

Egy provokatív és szexi kampánynak később sem tudott nemet mondani a modell. Már édesanyaként bólintott rá a merész és kihívó stílusáról ismert Love magazin felkérésére. 2016 decemberében a karácsonyi, 2017 februárjában a Valentin-napi kampányban szerepelt. 

  • Szakácsvéna

Az elmúlt években egyre több főzős poszt került ki Chrissy Instagram-oldalára. Köztudott, hogy a modell imád enni, és a főzés is igazi szenvedélyévé vált, így meg is írta első szakácskönyvét. Ebben nem éppen kalóriaszegény ételek kaptak szerepet, egytől egyig kiadós fogások, viszont minőségi alapanyagokból. Chrissy elve, hogy semmit se vonjunk meg magunktól, viszont tartsunk mértéket.

  • Soha nem veszi magát túl komolyan

Chrissy kifejezetten figyel rá, hogy ne csak az előnyös oldalát mutassa a rajongóinak. Insta-sztorikban például megmutatta, hogyan fest arcpakolással, ráadásul a kamerát direkt úgy helyezte, hogy tokát villantson. Ezenfelül Chrissy imádja a vicceket, nem vesz semmit sem túl komolyan, ennek köszönhető, hogy férje, John Legend meztelen fenekét is láthattuk már az Instagramján, de azt sem titkolta, hogy imád meztelenül főzni.

  • Kismamaként is stílusos

Első kisbabájukra éveket vártak, a második viszont hamar megérkezett. Chrissy kismamaként is lépten-nyomon elbűvölt minket, igazán tündöklő jelenség volt, ráadásul az egyik legstílusosabb kismama volt, akit valaha láttunk.

Chrissy kismamaként is igazán tündöklő jelenség voltForrás: Northfoto
  • A hibáit is felvállalja

Soha nem emeli magát piedesztálra, az ember úgy érezheti, ő is csak egy nő az összes közül. És ez persze így is van, még ha a sztárokról általában nem is így gondolkodunk. Chrissy viszont tesz róla, hogy így legyen. Többek között striáit is kiposztolta az Instagramra, hogy megmutassa, nem ettől függ valakinek a szépsége.

Striáit is kiposztolta az Instagramra, hogy megmutassa, nem ettől függ valakinek a szépségeForrás: Instagram/chrissyteigen
  • A legédesebb sztárpár

Ha valamelyik sztárpárnak, akkor Chrissy Teigennek és John Legendnek nagyon is szurkolunk, hogy szerelmük örökké tartson. Elképesztően helyesek együtt. A sztárpár 2013 szeptemberében házasodott össze, de már 2007 óta alkotnak egy párt. Érdemes tudni, hogy az All of Me című slágert John Chrissynek dedikálta. A páros nem fél betekintést engedni az életükbe, az Instagramon is rendszeresen láthatjuk őket, és egyszerűen imádnivalóak, nem beszélve arról, ahogyan a vörös szőnyegen viselkednek. 

A sztárpár 2013 szeptemberében házasodott össze, de már 2007 óta alkotnak egy pártForrás: Getty Images, Instagram/chrissyteigen