Ki ne emlékezne a harmincas korosztályból a My Girl – Az első szerelem című filmre? Az 1991-es családi filmben Anna Chlumsky és Macaulay Culkin voltak a főszereplők. Utóbbiról manapság is sokat hallani, Anna viszont kevesebbet van reflektorfényben, pedig a 38. születésnapját ünneplő színésznő ma is megjelenik vörös szőnyeges eseményeken. 

Édesanyja már három hónapos korában elvitte egy modellügynökséghez Annát, aki ezután folyamatosan szerepet kapott reklámokban és filmekben. Az első komoly szerepe a My girl – Az első szerelem volt. A film sikerét jól mutatja, hogy a 15 millió dolláros költségvetéshez képest 60 milliós bevételt hozott. A My girl második része is elkészült, habár ekkora sikert már nem hozott.

Anna Chlumsky, a My Girl – Az első szerelem című filmbenForrás: Columbia Pictures

1998-ig több szerepben tűnt fel. Ebben a hét évben bezsebelt öt díjat is, hármat közülük a My Girl-filmekért. 2005-ig tanulmányai miatt szüneteltette karrierjét, illetve el is helyezkedett egy állásban, amit azonban a színészkedés kedvéért végül feladott. 2006-os visszatérése óta sok filmben és sorozatban láthattuk, leginkább mellék- és epizódszereplőként. Legjelentősebb munkája azóta a Veep, itthon Az alelnök címen futó sorozat. 

Akinek még mindig a bájos Vada Sultenfuss él a fejében Anna Chlumsky kapcsán, annak feltétlenül érdemes megnézni a 38. születésnapját ünneplő színésznőről készült galériánkat. Egy biztos, a kétgyermekes Anna sokkal inkább tehetségével tűnik ki, mint vörös szőnyeges megjelenéseivel. Nem találtunk biztos információt arról, hogy a színésznő maga válogatja-e össze a vörös szőnyeges outfitjeit, vagy stylist van a segítségére, mindenesetre igencsak változó képet mutat az öltözködése. Többször láttuk kifejezetten csinosnak és különlegesnek, de legalább ennyiszer láttuk divatbakit is elkövetni. Rossz fazonokkal, rosszul megválasztott színekkel, öreges ruhákkal vagy éppen egy fehér harisnyával rontotta el az összképet.

Kattints a képre és nézd meg a galériát, Anna legjobb és legrosszabb outfitjeit:

Forrás: Getty Images