Lassan egy éve, hogy Nótár Mary elvesztette az édesanyját: december 24-én távozott az élők sorából. Az idei lesz az első ünnep nélküle. 

Szomorú lesz idén Nótár Mary számára a karácsony, hiszen tavaly december 24-én vesztette el az édesanyját. Váratlanul távozott az élők sorából, hiánya még mindig nagyon fáj az egész családnak.

Nótár Mary december 24-én az édesanyjára emlékezik majdFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Ez életem legfájóbb vesztesége. Édesanyám minden órában jelen van az életemben, és nincs olyan pillanat, hogy ne jutna eszembe.  Mai napig az asztalomon ég a gyertya az emlékére az otthonomban. Akkor a Sztárban Sztár meg egy kicsi műsorban szerepeltem. Siettem a műsor főpróbájára, de előtte felhívtam. Megbeszéltük a karácsonyi programot, és hogy hétfőn együtt leszünk.  Emlékszem, nagyon nevetett, mert éppen akkor kértek fel a Vigyázat, szülővel vagyok! című tévés produkcióba, ahol neki is szerepelnie kellett. Azon mulattunk, hogy mennyire visszahúzódó, azt sem szerette, ha fotózzák. Így búcsúztunk el, vidáman nevetve, aztán indultam a próbára. Tizenöt perc múlva hívott a húgom, hogy agyvérzést kapott. Már megérkeztek a mentők, de anyu nem tért magához. Az orvosok közölték, hogy készüljünk a búcsúra. Talán van valami jelentése, hogy épp szenteste ment el egy jobb helyre. Fájni fog az összes nélküle töltött ünnep. Eldöntöttem, hogy december 24-ét mostantól az ő emlékének szentelem, akkor sohasem vállalok fellépést" - mondta a Story Magazinnak az énekesnő.