A karácsony közeledtével megindulnak a nagy vásárlások, a két ünnep között pedig a leárazásokra harapnak rá a vásárlásfüggő nők és asszonyok. Néhány hős férfi pedig kénytelen őket elkísérni azért, hogy a mohó kezek ne a cipekedéssel legyen elfoglalva. Ebből az élethelyzetből születnek azok a vicces fotók, amelyeken a férfiak akár a melltartók között is képesek elszenderedni a nagy várakozás nyugalmában. 

A nők pupillája kitágul a hatalmas leárazások láttán, férjeik azonban inkább türelmes léhasággal kullognak utánuk az üzletekben. Ám eljön az a pillanat, amikor a megfáradt férfilábak már nem bírják tovább. Karjaik, vállaik roskadoznak a táskákkal, ruhákkal és karácsonyi díszekkel megpakolt szatyrok súlya alatt, így kénytelenek valamilyen ülőalkalmatosságot keresni, ahol kivárják, amíg a mohó asszonysereg megszerzi, amit akar. 

A Miserable Men, azaz a Szerencsétlen Férfiak nevű Instagram-oldal ilyen ücsörgő, esetenként alvó férfiakról tesz ki fotókat, akikről már azt hihetnénk, napok óta az üzletben rostokolnak. Amikor ugyanis a percek már óráknak tűnnek, a szemhéj egyre nehezebb lesz, és óhatatlanul is elszunnyad a bátor hős, a hű fegyverhordozó, aki flitteres női táskák tartójaként is funkcionál. 

Ha kíváncsi vagy a vicces fotókra, lapozd végig galériánkat!

Forrás: Instagram/miserable_men