A Manchester United egykori legendája mindenképpen szeretne új életet kezdeni egy új otthonban, ezért több mint 800 millió forintnak megfelelő fonttal csökkentette a kastélya eladási árát. 

Rio Ferdinand, a Manchester United legendája éveken keresztül egy gyönyörű angliai kastélyban élt a feleségével és a családjával. Csodálatos emlékeket szerzetek az otthonban, de a sportoló most szeretne túladni az ingatlanon. Három évvel ezelőtt ugyanis szeretett felesége elhunyt a mellrákkal folytatott rövid, de kemény küzdelem után.

Rio Ferdinand mindenképpen el akarja adni a kastélyátForrás: AFP/Glyn Kirk


A fájdalmas gyászidőszak után azonban a focistának sikerült újra társat találnia, ezért szeretné eladni azt a kastélyt, ahol néhai feleségével és három gyermekükkel éltek. A 4,5 millió fontot érő villa azonban nem akart elkelni ennyiért, ezért előbb 3 millió fontra csökkentette az eladási árat, de mostanra már 2 millió fontért találhat új gazdára a kastély. Ez azt jelenti, hogy az eredeti értékének több mint felével olcsóbban adja az otthont, átszámítva körülbelül 870 millió forintot engedett.