Ilyen nagy már Liptai Claudia kisfia, Marci - Fotó

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
kisfiú Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia télapó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia megmutatta kisfiát, Marci hatalmasat nőtt az utóbbi időben.

Úgy tűnik, szerencsére már remekül van Liptai Claudia kisfia, és teljesen meggyógyult. Mint ismeretes, Marci két hete betegedett meg, édesanyja pedig emiatt a Sztárban sztárt is lemondta.

A kis család most a Mikulással találkozott, és még egy fotót is készítettek négyesben. A kisfiú immár kétesztendős, és kész úriember.

Sms-ben szakított párja Kisóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20181207-smsben-szakitott-parja-kisoval.htmlKisó elárulta, két évvel ezelőtt az akkori kedvese sms-ben szakított vele. Máig nem talált rá újra a szerelem. TV + SztárokOrigoGyörgy herceg helikopteres fotót kért édesapjától, Vilmos hercegtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-gyorgy-herceg-helikopteres-fotot-kert-edesapjarol-vilmos-hercegtol.htmlKiderült, mit kért György herceg az édesapjától, Vilmostól, mielőtt elutaztak Ciprusra. TV + Sztárok--Így fogadta Marsi Anikó a férje, Palik László elköltözéséthttp://www.life.hu/sztarok/20181207-igy-fogadta-marsi-aniko-musorvezeto-ferje-palik-laszlo-elkoltozeset.htmlA TV2 műsorvezetője, Marsi Anikó a férje, Palik Laci nélkül tölti a karácsony nagy részét, hiszen a legendás sportriporter karácsony másnapján Dominikára költözik egy kisebb időre. Azt, hogy Anikó hogyan fogadta a férje döntését, miszerint Ausztrália, majd Mallorca után Dominikán fog dolgozni, ezt a Life.hu-nak elmondta. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoDér Heni nem fest valami jól ezen a fotón, és ezt a kommentelők is észrevettékhttp://www.life.hu/sztarok/20181207-der-heni-nem-fest-valami-jol-ezen-a-foton-es-ezt-a-kommentelok-is-eszrevettek.htmlDér Heni nem épp élete legjobb fotóját tette közzé az Instagramon, ami a kommentelőknek is feltűnt. TV + SztárokOrigoTóth Andi elárulta, mennyit keres a számaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20181207-toth-andi-elarulta-mennyit-keres-a-szamaival.htmlTóth Andi megmutatta követőinek, mennyi jogdíj is folyik be hozzá havonta a dalaiból. TV + SztárokOrigoEmma Watson pucér fotót töltött fel az Instagram-oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20181206-emma-watson-pucer-fotot-toltott-fel-az-instagram-oldalara.htmlEmma Watson egy meztelen nő képét töltötte fel az Instagram-oldalára, a rajongói pedig sokkot kaptak: azt hitték, ő látható a képen. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.