Stílusos, kreatív, motiváló: határidőnaplók és tervezők 2019-re

tervező határidőnapló új év
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik az új év, a tiszta lap: 365 napnyi tervezés, célkitűzés és boldogság vár ránk, amihez méltó társ lehet egy határidőnapló. Megmutatjuk a kedvenceinket, amelyekben biztosan nem fogsz csalódni, ha stílusos és kreatív tervezőt keresel.
  • Életszövő (11 490 Ft)

Az Életszövő egy rendkívül kreatív határidőnapló, ami két darab, cserélhető, spirálra fűzhető előlappal rendelkezik. A rendszerezőknek, emlékgyűjtőknek kifejezetten ajánljuk a rengeteg kis tartozék miatt. Ilyen például a 8 oldalnyi lefűzött matrica, a gemkapcsok vagy az aranyozott irattartó, de stresszoldó színezőoldalak, bevétel- és kiadásrendező, bakancslista-tervező, ajándékötlet-tervező, megnézett mozifilmek és elolvasott könyvek feljegyzéséhez készített oldal is található a könyvecskében. Az öröknaptárról és a vonalzóról és a jelölő fülecskékről már nem is beszélve. Imádnivaló, ugye?

A rendszerezőknek, emlékgyűjtőknek kifejezetten ajánljuk a rengeteg kis tartozék miatt Forrás: Életszövő
  • Malinovka határidőnapló (4800 Ft)

A 180 oldalas cérnafűzött határidőnapló éves és havi áttekintő oldalakkal. A hetek oldalpárokra vannak rendezve. A jegyzetlapokon kívül a holdfázisok megjelölései sem hiányoznak belőle. Rózsaszín, világos szürke, és fekete színekben érhető el. A letisztult formák és színek szerelmeseinek ajánljuk!

A jegyzetlapokon kívül a holdfázisok megjelölései sem hiányoznak belőle Forrás: Malinovka
  • Anti-határidőnapló (6500 FT és 5200 Ft)

A lassítást, az élet apró csodáira való rácsodálkozást igyekszik visszahozni felgyorsult életünkbe az anti-határidőnapló, amely a mindfullness és a slow living alapelveit követi. A könyvben 12 havi tematika található, valamint évkezdő és évzáró önreflexiós gyakorlatok, egy kétoldalas óriás színező, önismeretet támogató tanítások, slow idézetek, inspirációs matricák. A nemzetközi lassulós ünnepnapokat is jelzik, amelyek például az ölelés vagy a keresztrejtvényfejtés örömére hívják fel a figyelmet. Havi slow food alapanyag-ajánlót is találhatsz a naplóban, hogy inspirációt nyerj a főzéshez és a piacra járáshoz. Az anti-határidőnaplót két méretben (A/5, A/6) és háromféle borítóval rendelheted meg.

Az anti-határidőnapló a mindfullness és a slow living alapelveit követi Forrás: Anti-határidőnapló
  • Papetri Paperworks (határidőnapló 5990 Ft, tervező 4800–6990 Ft)

Imádjuk a Papetri stílusát, és ha választani kellene a határidőnaplók és a dátumozatlan tervezők között, valószínűleg nem is tudnánk dönteni. A határidőnaplók havi és heti rendszerezőket tartalmaznak, angol nyelvűek, ünnepek és névnapok azonban nincsenek benne. A tervezők olyan embereknek készültek, akik mindent szeretnek vezetni, nemcsak a kötelező, hanem a kedves dolgokat is. Vezetheted a megtakarításokat, a születésnapokat, mindenféle teendőket.

Olyan embereknek készültek, akik mindent szeretnek vezetni, nemcsak a kötelező, hanem a kedves dolgokat is Forrás: Papetri Paperworks
  • DOT for You Budapest IRKA (9500 Ft)

A kemény táblás, kézi kötésű, igazán letisztult külsejű IRKA határidőnaplók FSC minősítéssel rendelkező papírból készülnek. Ez azt jelenti, hogy a papír gyártásához felhasznált fa ellenőrzött fakitermelésből származik: nem irtanak miatta esőerdőt, és nem környezeti rablógazdálkodás származéka. Olyan papírból készülnek, ahol a papír készítése során a gyártási eljárás elemi klórtól mentes. Ez az eljárás elejét veszi a mérgező és rákkeltő dioxinok kibocsátásának. Ezt a gyártási technológiát az „elérhető legjobb technológia"-ként ismerik az EU-ban.

A papír gyártásához felhasznált fa ellenőrzött fakitermelésből származik Forrás: Dot For You
  • Élettervező (2790 Ft)

Az Élettervező egy önismereti határidőnapló. Vezérfonalat nyújt a hétköznapjaid szervezéséhez és a hosszú távú céljaid elmélyítéséhez. Mivel nincs évhez rendelve, valójában bármikor elkezdheted, és újra folytathatod. A naplóban található gyakorlatok segítenek, hogy önmagadat megismerve felülírd régi szokásaidat, és tudatosabban haladj egy olyan élet felé, amit élni szeretnél.

Az Élettervező egy önismereti határidőnapló Forrás: Partvonal Könyvkiadó
  • A napok iszkolása (3499 Ft)

Az immár negyedszer megjelenő A napok iszkolása olyan, mint az igazi, platóni értelemben vett pohár: félig üres, és félig tele van. Üres, hisz a notesz használója ír majd a kalendáriumba; közben pedig magvetős szerzők idézeteit olvashatja hétről hétre. Lapról lapra. Szabadság és munka: egy naptár talán e két elem különleges harmóniája. "Olvasó, nem leszek vezérlő csillagod, igazodj el magad e gyönyörű gazdagságban" - üzeni nekünk Esterházy Péter, és persze szavatol is, az irodalom biztonságáért.

A notesz használója magvetős szerzők idézeteit olvashatja hétről hétre Forrás: Magvető könyvkiadó
  • Bomo Art heti asztali tervező (2800 Ft)

Klasszikus határidőnaplókat is készít a Bomo, de mi most az 52 oldalas asztali jegyzettömböt ajánljuk, amely az év 52 hetére nyújt tiszta felületet. Az oldalakat megtöltheted színes programokkal, feladatokkal és hasznos információkkal. A lejárt hetet pedig letépheted, hogy helyet adj a következőnek. Segít egyben látni a hétre kitűzött feladatokat, eligazodni az irodai teendőidben, rögzíthetsz rá minden fontosat, amit meg szeretnél valósítani a héten, sőt még órarendnek és egérpadnak is használhatod. 4-féle mintával kapható (Rózsák, Róka és Bagoly, Ballonok, Erdő).

Az 52 oldalas asztali jegyzettömb az év 52 hetére nyújt tiszta felületet Forrás: Bomo Art
A legdurvább sminkbakik, amiket 25 felett tilos elkövetnihttp://www.life.hu/trend/20181130-sminkbakik-amiket-25-felett-tilos-elkovetni.htmlTinikorban belefér még a rosszul meghúzott tusvonal, vagy a kicserepesedett ajak a rúzs alatt, hiszen ez éppen a kísérletezés, a tanulás időszaka. 25 felett azonban bizonyos sminkbakikat elkövetni már nagyon ciki. Most eláruljuk, melyek ezek! TrendOrigo5+1 szépségtipp, amit 10 év múlva meg fogsz köszönni magadnakhttp://www.life.hu/trend/20181130-szepsegtippek-amiket-10-ev-mulva-meg-fogsz-koszonni-magadnak.htmlA szépség nem csak genetika. Tőlünk, a mi szokásainktól is függ, hogy milyen lesz az arcbőrünk, és mennyire leszünk egészségesek az évek múlásával. TrendOrigoA nagy télikabátmustra: találd meg a stílusodat!http://www.life.hu/trend/20181128-a-nagy-telikabatmustra.htmlKörbenéztünk az üzletek kínálatában, hogy megmutassuk nektek, melyek az idei télikabáttrendek. Találd meg a kedvencedet! TrendOrigoSzexi képeken Justin Bieber felesége, a modell Hailey Baldwinhttp://www.life.hu/trend/20181121-a-legszexibb-kepek-justin-bieber-felesegerol-hailey-baldwinrol.htmlHabár Alec Baldwin már szeptemberben azt híresztelte, hogy Justin Bieber és Hailey Baldwin összeházasodtak, a párocska az elmúlt napokig tagadta a híresztelést. Most azonban a modell Baldwinról Bieberre változtatta a nevét az Instagramon, hivatalossá téve a hírt. Hailey ráadásul ma ünnepli a 22. születésnapját, így eljött az idő, hogy összeszedjük róla a legfontosabb tudnivalókat. TrendOrigo38 éves lett Anna Chlumsky, a My Girl – Az első szerelem egykori sztárjahttp://www.life.hu/trend/20181130-anna-chlumsky-az-elso-szerelem-egykori-sztarja-igy-nez-ki-most.htmlKi ne emlékezne a harmincas korosztályból a My Girl – Az első szerelem című filmre? Az 1991-es családi filmben Anna Chlumsky és Macaulay Culkin voltak a főszereplők. Utóbbiról manapság is sokat hallani, Anna viszont kevesebbet van reflektorfényben, pedig a 38. születésnapját ünneplő színésznő ma is megjelenik vörös szőnyeges eseményeken. TrendOrigoBorzalmas ruhákat kapott az interneten vásárló nő, de amit kihozott belőlük, az elképesztőhttp://www.life.hu/trend/20181121-borzalmas-ruhakat-kapott-az-interneten-vasarolt-no-de-elkepesztoen-atalakitotta-oket.htmlAz átverős webáruházak a mai napig szedik áldozataikat. Nem lehet eleget beszélni a témáról, hiszen az ember pénzével játszanak. Habár ez a nő is gyanakodott az olcsó árak miatt, arra nem számított, ami a csomagban fogadta, de nem adta fel, hogy jóra fordítja a helyzetet. A képek magukért beszélnek! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.