Music Fm baba műsorvezető Mák Kata megszületett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Mák Kata rádiós műsorvezető gyermeke. A kicsi és anyukája is remekül vannak.

Szeptemberben derült ki, hogy babát vár a Music FM egykori műsorvezetője, Mák Kata. Akkor már igencsak gömbölyödött a pocakja, így lehetett sejteni, hogy a kicsi még idén megérkezik. Ez így is lett, a rádiós most osztotta meg a közösségi oldalán a jó hírt, miszerint 4076 grammal és 56 centiméterrel megszületett a kisbabája.

Jáskó László egy éve boldog párkapcsolatban élhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-jasko-laszlo-egy-eve-boldog-parkapcsolatban-elt.htmlJáksó László boldog, kiegyensúlyozott és nagyon várja a karácsonyt, mindezt pedig a barátnőjének köszönheti. TV + SztárokOrigoStrommer Soma lett a Ninja Warrior Hungary győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20181211-strommer-soma-lett-a-ninja-warrior-hungary-gyoztese.htmlVéget ért a Ninja Warrior Hungary, a nagy megmérettetés legeredményesebb versenyzője pedig a Strommer Soma lett. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: szexszel fogyna le Adrihttp://www.life.hu/sztarok/20181211-valovilag-9-szexszel-fogyna-le-adri.htmlArra panaszkodtak a ValóVilág 9 lakói, hogy sokat híztak a villában töltött hetek alatt. VV Adri megtalálta a tökéletes módszert, szexszel szeretne fogyni. TV + Sztárok--Tóth Vera megtalálta kutyáját, hazatalált az ebhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-toth-vera-megtalalta-kutyajat-hazatalalt-az-eb.htmlA kertből szökött ki Tóth Vera énekesnő, kutyája, Carlos. Sokáig nem találták az ebet, az énekesnő kétségbeesve várta haza. Most hazatalált a kutyus. TV + Sztárok--Bódi Sylvinek szörfözés közben tört ketté a szörfdeszkájahttp://www.life.hu/sztarok/20181211-bodi-sylvinek-szorfozes-kozben-tort-kette-a-szorfdeszkaja.htmlBódi Sylvinek szörfözés közben tört ketté a szörfdeszkája. Szerencsére neki nem esett baja. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné egyik munkatársa felmondott, nem hajlandó maradnihttp://www.life.hu/sztarok/20181211-meghan-hercegne-egyik-munkatarsa-felmondott-nem-hajlando-maradni.htmlA királyi család több alkalmazottja is felmondott az utóbbi időben. Most Meghan hercegné egy közvetlen munkatársa döntött úgy, hogy nem hajlandó tovább maradni. A pletykák szerint ez a hercegné nehéz természetének is köszönhető. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.