Nem volt felhőtlen a gyerekkora Csernus Imrének. Nemrégiben arról beszélt, hogy édesapja nem csak szavakkal fegyelmezte őt, kezet is emelt rá.

Csernus Imre nem rejti véka alá: amikor pszichiáterhez fordult, hogy az édesapjához fűződő viszonyáról beszéljen, elsírta magát. D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában pedig elmesélte, miért ilyen kényes téma ez. 

„Azok az emberek, akik nem tudják, hogy miért fontos érzelmi szempontból is felnőni, legtöbbször a nevelést racionálisan közelítik meg. Számukra az egy matek. Ha a gyerek illedelmes, akkor jól viselkedik, nincs vele gond. Ha nem illedelmes, akkor azt racionális szempontból kell megoldani” – idézi Csernus Imre szavait a Ripost

Csernus Imre azt mondja, az apja azt hitte, hogy helyesen cselekszikFotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

Nem vonja kétségbe, hogy édesapja jót akart, amikor így próbálta őt nevelni. Azt hitte, ez a jó megoldás, hiszen őt is így nevelték. Az apját is verte az ő apja. „Fel kellett ismernem, hogy ezek a tulajdonságok bennem is ott vannak, ha nem figyelek oda, akkor velem is megtörténik ugyanez” – fogalmazott Csernus Imre.