Utálja az édes ízeket a pécsi édesanya, Györei Ancilla kislánya, Zoé. Erről egy videót is feltöltött az asszony az internetre, amely szinte az egész világot bejárta, 35 millióan látták. Ám nem csak pozitív kommenteket kapott, sokan támadták. 

Aranyos videót készített kislányáról, Zoéról a pécsi édesanya, Györei Ancilla. A kislány utálja az édességeket, a brokkoliért és a spenótért viszont rajong. 

A közösségi oldalra feltöltött képsorokat nemcsak ismerőseik nézték meg, hanem mintegy 35 millió ember. Ám nemcsak pozitív kommentek érkeztek, sokan azt hiszik, hogy vasszigorral nevelik a lányukat. 

„Sokan azzal vádoltak a kommentelők közül, hogy mi biztos betanítottuk ezt a kislányunknak, esetleg vasszigorral neveljük őt, de erről szó sincs” – mondta a Blikknek az édesanya. Hozzátette: gyermekük egészen pici korától kezdve nem szereti az édességet, a palacsintát is csak üresen eszi. 

„Az almát és a banánt megeszi és a gyümölcspürét is megissza, de az igazi kedvencei a zöldségek. Hatalmas sláger nála a brokkoli és a spenót is, amelyek szerepeltek az ajándéklistán” – fogalmazott Györe Ancilla. Zoé a Mikulástól is inkább játékot kért.