Ez az otthon olyan, mint egy sötét vászonra festett kép, melyet a Dezestálmodott és valósított meg. A meleg, naturális színek és anyagok lágyítják ezt az igen merész koncepciót, de emellett számos olyan okos megoldást találunk még, amelyeknek köszönhetően a végeredmény a lehető legtávolabb áll a kriptahangulattól.

A lakást divatos bútorok puha formái töltik meg élettel, de ezeken túl a minimalista stílus is hozzájárul, hogy egyfajta modern luxus érzetét keltse. A nyitott, szellős elrendezés, a hatalmas ablakok és a megannyi apró fényforrás együttesen érik el, hogy a hatalmas fekete és sötétbarna felületek nem nyomják össze a teret.

A lakásban találunk egy nagy nappalit, amely egybe van nyitva a konyhával és az étkezővel, továbbá helyet kapott egy hálószoba gardróbbal, öltőzővel és egy fürdőszoba.

A nappali egybe van nyitva a konyhával és az étkezővelForrás: Dezest

A nappali egyik végében elhelyeztek egy fali tükröt és egy nagy üvegszekrényt, de a szoba szíve a minden oldalról jól körbejárható modern kanapé. Az okosan megtervezett darab kizárja az extra bútorok szükségességét, mivel mind a nappali, mind a konyha részeként használható.

Ahelyett, hogy domináns, fekete síkképernyős televíziót tettek volna a falra, egy vetítővászonnal oldották meg ezt a funkciót. A visszahúzható képernyő sokkal esztétikusabbá teszi a szobát, és nem mellesleg nem szorítja sötét keretbe.

A sötét színek végigkísérik az egész lakást: éppúgy megtalálhatók a konyhában, a hálószobában és a fürdőben is. A fotókat nézegetve azonban egyszer sem érezzük úgy, hogy ettől egy szűk és komor otthont látnánk. Remek tervek és kivitelezés.

Kattints a képre, és nézd végig a galériánkat:

Forrás: Dezest