Cseke Katinka hihetetlen átalakuláson ment keresztül, ebben nagy segítségére voltak a barátnői: Köllő Babett és Polgár Tünde. 

Cseke Katinka fogyását legjobb barátnői támogatták, akik nem mások, mint a Feleségek luxuskivitelben szereplői: Polgár Tünde és Köllő Babett.

Cseke Katinka nagyon dögös lettForrás: Cseke Katinka / Facebook

„A barátság lényege, hogy akkor is melletted van, ha kétszáz kiló vagy, és akkor is, ha hatvanöt. Sosem volt kérdés, hogy akkor is a barátaim, ha kövér vagyok, és akkor is, ha vékony. Ők annak örülnek, ha boldog vagyok, és most látják rajtam, hogy jólesik harminc kilóval vékonyabb csajnak lenni”– mondta a Borsnak Cseke Katinka, aki sok évvel ezelőtt, egy előadáson ismerkedett meg Köllő Babett-tel. Az a jó benne, hogy mindig őszinték vagyunk egymással, mindent elmondhatunk a másiknak. Az Ázsia expresszben lement rólam nyolc kiló, de vissza is jött. Ha most ezt a súlyt tartanám életem végéig, már az is tökéletes lenne. Persze a cél a további fogyás. Tündével egy forgatáson barátkoztunk össze, és a közös munka után is tartottuk a kapcsolatot” – mondta még Katinka. 

„Évek óta Katinka az egyik legjobb barátnőm. Végigéltem vele nehezebb időszakokat is, amikor nem volt elégedett magával, és most azt látom, hogy szárnyal. Érdekes, hogy minket, nőket mennyire befolyásol, mit mutat a mérleg. Amióta Katinka lefogyott, mintha kicserélték volna. Viszonylag könnyen ment neki, kapkodja a kis tablettáit, olykor edzeni is elmegy, és beállt az étrendje. Már nem látom, hogy előadás előtt csokit eszegetne” – árulta el Babett, de Polgár Tünde is támogatja barátnőjét. „Nyáron sok időt töltöttünk együtt, végigéltük vele a fogyását, és támogattuk. Fantasztikus átalakuláson ment keresztül, büszke vagyok rá. A jövőben is számíthat rám, mellette leszek ezen az úton” – mondta.