Rövid frizurát villantott Molnár Andi

frizura haj Molnár Andrea változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igencsak meglepődtek Molnár Andi rajongói, amikor meglátták kedvencük új külsejét.

Molnár Andi meglepő fotót posztolt közösségi oldalára. A képen rövid hajjal látható, ami drasztikus változásnak mondható, hiszen a csinos műsorvezetőnek mindig is hosszú haja volt.

Persze a rajongók teljesen megdöbbentek, volt, aki sajnálatát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy eltűntek a hosszú tincsei, míg mások kijelentették, a szép arcához tulajdonképpen bármilyen frizura illik.

A Ripost egyébként előásott egy olyan fotót, amelyen jól látni, hogy Andi haja hátul kontyban van összefogva, így amit a rajongók láttak, az csupán a frufruja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Short hair, don’t care!

Andrea Molnar (@molnarandi12) által megosztott bejegyzés,

ValóVilág 9: VV Reni nem bírta tovább a megpróbáltatásokat, sírva fakadthttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valovilag-9-vv-reni-nem-birta-tovabb-a-megprobaltatasokat-sirva-fakadt.htmlKülönböző feladatokat kellett teljesíteniük a villalakóknak, és Reni szerepelt a legrosszabbul: ki is borult az értékelések után. TV + SztárokOrigoVálásáról vallott őszintén Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valasarol-vallott-oszinten-keresztes-ildiko.htmlKeresztes Ildikó elárulta, szörnyen megviselte őt 2012-es válása. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTolvai Reni rajongói az énekesnő védelmére keltek: Stohl durván beszólt nekihttp://www.life.hu/sztarok/20181220-tolvai-reni-rajongoi-az-enekesno-vedelmere-keltek-stohl-durvan-beszolt-neki.htmlTolvai Renit védelmükbe vették a kommentelők, miután Stohl András csúnyán beszólt neki. TV + Sztárok--Stohl András ezzel a fotóval búcsúzott a Sztárban Sztártólhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-stohl-andras-ezzel-a-fotoval-bucsuzott-a-sztarban-sztartol.htmlStohl András egy fotóval búcsúzott el közösségi oldalán a Sztárban Sztártól és a tévénézőktől. TV + SztárokOrigoHúsz éve volt Judy autóbalesete: az orvosai nem sok jót jósoltak nekihttp://www.life.hu/sztarok/20181220-husz-eve-volt-judy-autobalesete-az-orvosai-nem-sok-jot-josoltak-neki.htmlJudy 20 évvel ezelőtt szenvedett csaknem végzetes autóbalesetet. Keményen küzdött azért, hogy életben maradjon, habár az orvosok nem kecsegtették sok jóval a szüleit. TV + SztárokOrigoHarmadik mellbimbó és hiányzó ujj: a sztárok sem tökéletesekhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-harmadik-mellbimbo-es-hianyzo-ujj-a-sztarok-sem-tokeletesek.htmlHabár a sztárokat többnyire csillogó sminkben és tökéletes öltözékben láthatjuk, ők is csak halandó emberek, akiknek a teste pontosan annyira tökéletlen, mint bárki másé. Van, akinek egy ujjperce hiányzik, másnak pedig eggyel több mellbimbója van, mint kellene. Íme, azok a sztárok, akik nem titkolják, hogy nem hibátlanok. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.